13/1

Kooomigeeen ge mig tips på vad jag ska göra med håret... Ännu en blekning är uteslutet. Hur mycket hjälper silvershampo?


Kommentarer
Postat av: Penny

Oj, men Amandus.. vad hända? Shit det där med blod är inte lätt alltså. Får räkna med att det tar 6 månader av blekning och färgning och skit innan det blir ngt bra. MEN Jag kan iaf tipsa om en produkt.. Det är en skumtoning som du använder efter att du har tvättat håret i handduks torkat hår. Låter det sitta i 5-15min sen tvätta ur. Från Goldwell.. heter Soft Color, färg: 10V Violet Blonde. Den tar iaf bort lite av de gula tonerna. Nu vet inte jag om det fungerar på det jättegula, men skadar ju inte att testa kanske. Jag använde den hela tiden när jag var blond, just för att få bort de gula tonerna.



Du är finast i blond tycker jag.. (kanske hade varit lättast att säga att du ska bli mörk igen eftersom det inte skulle kräva så mycket jobb, men fan amanda, tycker du var jättefin i håret när vi var i Dubai) :D



Lycka till iaf.. Pusskram

2011-01-13 @ 13:45:33
URL: http://letokyo.blogspot.com
Postat av: Louise

Hej! Jag har haft samma problem (eller inte lika extremt), men jag brukar använda silver-schampo som jag tar i på kvällen och sover med på natten. Det drar ut massa av det gula och förstör inte håret som blekning gör. Prova det i några nätter, ta i det en timme innan du ska lägga dig så att det inte blir så lila i sängen=) Lycka till!

2011-01-13 @ 13:46:36
Postat av: Anna

Silverschampo är bra skit!! Ha i det flera ggr på rad!

2011-01-14 @ 01:24:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0