30/12

Jag vill börja med att tacka Gud, tack för att du har gjort mig friskare. Nej men skämt åsido, fett skönt att inte känna sig döende längre!
Joar och jag åkte runt o skulle handla lite. Började på Mediamarkt i typ en timma, ingen köpte något. Fick dock gratis korv och kaffe utanför så de var nice! Orkade inte åka till stan så vi åkte till till Ingelsta. Jag var på jakt efter en klänning till imorgon och efter mkt letande hittade jag en på Ginatricot. Köpte även en blommig skjorta på Carlings och ett par skor som jag suktat efter länge på Scorett. Halva priiiiis, fett med bra! Dom är dock lite stora men då kan man ha sockar i :) haha alltså när vi skulle parkera, det var helt fullt i hela parkeringshuset, vi såg ett par komma till sin bil och börja packa in sina varor i bilen så vi kör in till sidan och blinkar för att signalera att vi tänker parkera där när bilen åkt ut. Allt gick bra tills bilen svänger ut, och runt hörnet kommer en bil och kör in fort som fan och parkerar på vår plats! Hahaha alltså vi såg bilen och ba "-tänk om den där bilen skulle köra in på vår parkering fan va lack jag skulle bli..." SÅ GÖR DEN DET!!! Joar börjar tuta och vi åker fram och frågar vad felet är, svaret vi fick var "har ni betalat för den här platsen eller??" OMG!!!!!!!!!!! Några personer som stod vid sin bil i raden mittemot ba: backa ur dom har stått här länge, det är bara att backa ut" OCH SEN GÅR DOM BARA DÄRIFRÅN!!! Haha alltså man kunde ju inte göra annat än skratta, finns ju folk till allt. Så då blev det några varv till men vi hitta en plats efter ett tag. När vi väl kom in så behövde Joar gå o köpa halstabletter så vi gick in på apoteket. Vi hämtade halstabletterna och ställer oss efter henne som håller på att betala framför oss. Vad händer då efter att hon har betalat klart och går därifrån? Jo det ska jag berätta för er: SAMMA person som ställde sig på vår plats försöker tränga sig före för att betala. Joar är så snäll så han gjorde inget mer än att bara ge en WTFmin och säger okeeej men vi var ju iof först. Då fick jag nog, tänkte FETGLÖM och ställde mig iför och sa här står vi och så kunde lille jonte betala. Efter det såg vi den där familjen överallt och dom fick mitt trademarkade Evil eye. Nå ja. Rätt komiskt var det ändå.
Imorgon ska jag vara hos Emma kl.17.00. Jag måste typ börja göra mig iordning, nu.

Vad blire för film?

Okej, idag mår jag lite bättre faktiskt! Jag har tittat på Confessions of a shopaholic, Despicable me, Knight and day och nu kollar jag och Tova på Glee. Helt lagom stressig dag. Någon som gör något mer produktivt idag?


NEJ NU...

NU FÅR DET VARA SLUT PÅ HOSTANDET, JAG VILL SOVA. OCH HÖR SEN!

Det måste vara söndag...

Alltså den här dagen, herre gud. Vaknade och mådde ännu sämre än jag gjorde när jag somnade. Hela dagen har spenderats i sängen och i soffan (bortsett från en promenad med Tova). Min näsa ser ut att tillhöra en kokainsniffare med näsblod och allt som hör till, snart faller den väl av också. Som att det inte skulle räcka med det så åkte jag till apoteket i går och köpte halstabletter och hostmedicin för slemhosta för 130 spänn. Det funkade skitbra, för nu har jag dubbelt så mkt hosta och ist för slem så är det torrhosta. Såndär hosta som inte tar slut förens man spyr. Jag minns från mina sjukdagar från min barndom att mamma och pappa alltid gjorde honungsmjölk till mig. Nu fick jag göra det till mig själv för den enda som är hemma är Tova, hon kan ju inte göra honungsmjölk. För det första skulle hon inte nå upp till hyllan där mjölken står i kylen och för det andra skule hon varken kunna öppna micron eller värma mjölken i en kastrull. Hon är ju en hund, hallå... Oskar är hemma också men han spelar bara UFC hela tiden. Nå ja, jag hällde upp mjölken i den kopp jag alltid fick det i förr och satte in den i micron. Tydligen borde man leta efter honungen innan man värmer mjölken, för när jag öppnade dörren möttes jag av ett mjöklhav. Helveteeee. Det var bara att börja städa upp och börja om. Blev ju bra till slut iaf, inte för att hostan har slutat men det var gott iaf...
Anywaaaays, hoppas ni njöt av detta otroligt muntra och och detaljrika inlägget.


förkyldningskoma---feberkoma?

Okej, nu är kl.22.05 och jag har precis vaknat upp från en 3 timmars lång nap... Fan jag hatar att man alltid ska bli sjuk när man kommer hem, spec vid jul... Förra året fick jag spottkörtelsinflammation OCH visdomstandsinflamation på annandagen och knaprade penecilin och morfintabletter lagom till nyår. Lika bra att inte lägga upp ngr planer för fredag då, jag kommer säkert vara halvt död by then. Håller på o fryser sönder oxå, även fast jag ligger under världens varmaste pälspläd. TYCK SYND OM MIG!!!!!!

27/12

Jaha, det var den julen. Den var bra som alla andra jular. Julafton firades hemma hos pappa med mamma pappa syskonen och respektive. Det var en julafton som bröt många traditioner men var bra ändå! Juldagen var chill, föräldrarna jobbade och på kvällen blev det utgång. Joinade Johannes och hans vänner, kändes lite skumt att umgås såhär i norrköping istället för i Umeå. Men kul hade vi, när vi väl kom in ngnstans! Annandagen var mindre kul, mådde helt sjukt dåligt när jag vaknade. Klockan 14 skulle vi vara hemma hos farmor och farfar så det var bara att bita ihop! Väl där hade vi det ju mysigt som vanligt!
Idag har jag äntligen kunnat hämta mina flyttlådor oxå!Nu återstår bara det jobbigaste, att packa upp...
Nu ska jag fortsätta min förkyldningskoma...
Just det, jag sålde min säng i dag med! 700spänn, YOSH!




God Jul!

En kort julhälsning nu när julafton har passerat. Har haft en superfin dag, skriver mer imorgon! Hoppas ni har haft en toppendag allihopa med familj och många paket! Pusspuss!

Julaftonsklänning. (väntar fortfarande på mina flyttlådor från Umeå så denna var den enda jag hade)


Tova och jag kastar in handduken och går o lägger oss efter en lång härlig dag!

Dan före dan...

Det är väldigt dålig uppdatering här just nu, men jag skyller på att internett i princip aldrig funkar här hemma. Men iaf, Igår åkte jag och Joar ut till Hållsta och hämta en gran. Borde få pris för världens mest missbildade gran :) Men det bli nog bra iaf. Sen på eftermiddagen åkte vi till storesyster Josefin som har fyllt år, vi firade även en annan rolig sak, hennes och krilles förlovning! Jag har vetat om det sen i fredags men fick inte säga ngt då Jossan ville berätta för familjen själv. Så det blev en myskväll där och mamma och jag stannade till 12 ungefär. När jag kom hem ställde jag mig och rullade och stekte köttbullar. Älskar köttbullar, det är det bästa på julbordet. Jag är iof inte så förtjust idet övriga som finns där men proppar mig full med köttbullar, potatisgratäng och julskinkmacka!
Idag har jag vart och handlat alla mina julklappar, eller inte alla, hade köpt ngr innan. Det var sjukt mkt traffik och människor men det gick bra ändå! Var klar på typ 3 timmar. Jag hann till och med att springa in på Mist och plocka mina ögonbryn :) Imorgon är det julafton och högtiden till ära har jag målat mina naglar i en metalicgrön lack. Nice. Envy me heter den.

Såhär ser det ut:


Hej julgran


Kallt om tassarna!


Hem till gården

Sleep over <3

Dagen började kl7, gick upp trött som en gnu för att åka till tågstation för att byta väska med den lilla tjuven. (okej hon räknas kanske inte som tjuv men lite sneeky iaf) Bytet gick snabbt och jag släpade hem min väska på spårvagnen. Väl hemma upptäckte jag att snöplogen hade plogat upp en megasnöhög framför vår garageuppfart så det var bara att börja skotta snö så pappsen kunde köra in sen när han kom hem. Efter det blev det en sväng med hunden och sen frukost. Vid 11 kom Petra och mitt söta gudbarn Evelina och hämtade upp mig. Vi åkte till ett apotek och hämtade upp medicin till Evelina som har vattenkoppor. Stackars liten, hon är helt prickig. Sen åkte vi hem till dom och fikade, vi fick sällskap av Linnéa, Emma och Tina. Hela tjejgänget samlat, mysigt! Imorgon ska Petra till barnmorskan och jag ska vara barnvakt åt Evelina! Hon är typ världens gulligaste unge och det ska bli supernice att få umgås lite mer med henne och den lilleknodden som kommer i mars (tror det var mars, bli inte arg Petra, jag vet ju knappt vad det är för månad nu) Petra lekte bullmamma och bakade en sockerkaka som vi mumsade på!
Efter vi hängt där ett par timmar åkte jag hem till mammsen. Vi har myst en massa, kollat på skräckfilm, ätit massa gott och druckigt vin. Nu är klockan mycket (jättesent tycker nog mamma) och jag orkar inte gå hem till pappa. Det blir till att kvarta här inatt. Nice! Jag har även passat på att känna och klämma lite på julkapparna som ligger här :)
Shit vilken nice dag det blev ändå! Okej godnatt!
(pappa om du läser det här, jag sover alltså hos mamma)

19/12

Ingen väska idag heller. Hon som har min år på väg från Uppsala till Nyköping med hästtransport och hinner tydligen inte göra ngt med väskan idag. Men imorgon förhoppningsvis!
Annars har vi haft en chill dag här hemma och snart vankas det tacos!
Och Christoffer Hecksen: här kommer bevis på att detta har hänt:
-inte min väska

-inte mina kläder

Resan gick ju bra iaf. Eller??!

Okej, såhär såg min reseplan ut imorse: lämna lgh 15.30, lämna Umeå flyglats (i flygplan) 16.30, anlända på arlanda kl17.25, åka från arlanda 18.22 (med tåg) ankomma till norrköping 20.30 och vara hemma i huset 20.40.

Såhär har min reseplan sett ut under dagen: Lämnade lgh 15.30ish, lämnade Umeå flygplats 16.55, landade på arlanda 18.00, vänta på väskan sjukt länge, missade tåget 18.22, satt på arlanda i 2 timmar, bokade fel biljett (arlanda express (buss) ist för arlanda express (tåg) ) anlände på city terminalen 21.15, lämnade central station 21.50 och var till sist hemma i norrköping 23.35 och i huset runt 23.45.
Skönt att vara hemma iaf, suttit och pratat lite med familjen och kramat på hunden. Sen var det dags att gå o lägga sig. Öppnar väskan för att ta fram tandborste och pyamas. DOH DOH DOH DOH. Det var inte min väska...
Så nu sitter jag här i min lillebrors kläder och är förbannad på den här Louise människan (detektivade fram hennes namn, var dock inte så svårt då hennes väska innehöll en pärm med typ  en miljard fakturor). Det som är så fruktansvärt irriterande är att jag såg henne på Arlanda, jag såg att hon tog ner en väska som var likadan som min från bandet, jag såg att  hon gick iväg med den. Allt för att det jäkla flyget var försenat, stod ju liksom mitt uppe i en förhandling om ny tågbiljett på telefon med SJ. Och jag upptäckte det ju inte direkt heller utan fick vid kl01.30 ringa en främmande person och säga åt henne att lämna tbx min väska! Den där väskan innehåller typ sjukt mkt värdefulla grejer, typ min Ruffsatuffsa (!) och alla mina kläder. Jag har liksom inga underkläder. jag har ett par strumpor iof. Det jag är vad jag äger just nu: en extern hårddisk, en Ipodhögtalare, 4 stora koppar, tre örngott, ett påslakan, 2 par stövlar, en Phantom of the opera dvd, en sminknecesser och ett par smutsiga strumpor. Allt annat jag äger är nu ngnstans mellan Umeå och Uppsala.
Worst.
Day.
Ever.

All done.

Jaha gott folk. Nu är mina lådor packade och skickade. Sitter nu i ett relativt tomt rum med endast en sängen byrå och ett skrivbord i. Måste säga att det känns lite sorgligt. Kommer sakna Umeå och framförallt alla fina människor som jag har lärt känna här. Måste säga att jag (trots min uppfattning när jag först kom hit) har haft världens bästa roomies, vårt lilla kollektiv är bäst. Har fått så sjukt mkt hjälp av bröderna Eriksson, dom borde få ngt sorts pris. Jag tror ändå dom kommer sakna min ljuva stämma, att komma och hämta mig efter krogen, att ladda hem grejer till mig och mitt tjat, lite :P
Så, imorgon kl16.30 går mitt flyg och jag är hemma i Norrköping vid 20.30. Kommer kännas såååå weird. Har inte bott där på ett tag nu. Men jag ser verkligen fram emot det, spendera en massa tid med familj och vänner som har kommit lite i "andrahand" på grund av att jag vart långt borta. Men gjort är gjort och även om man inte har hållt så bra kontakt med alla under åren så har de ändå alltid funnits i mitt hjärta. Precis som alla fina Umebor kommer att göra nu när jag flyttar härifrån.
Sista kvällen i Umeå då. Tar ett glas vin på det.

Hejdå rummet...


Hejdå kollektivet...




Jag är packad...

Alltså det är helt sjukt vad grejer man har... Imorgon måste jag åka tidigt och hämta en till låda, det går inte annars. Jag fick värsta surprisen när jag rotade fram alla väskor, hittade 2 cider, YOSH!
Ajaaa hejrå.

.

Det är jobbigt att packa... Jag sträckte mig i armen. Nu tar jag Gleepaus.
Just det, Emelie är nu infllyttad!!
Och tillslut, ett tips: Om du vill tina fruset smör, ta du bort pappret tunt om innan du sätter in det i micron. Annars börjar det brinna...

Vik A över B...

Okej nu har jag haft mysfrukost/brunch med nybakade scones med Anna Emelie och Johannes. Nice nice!
Efteråt åkte jag och köpte flyttkartonger. Blev 4 stycken nu får jag banne mig se till att allt får plats annars blir det förjäkla dyrt. Tur att mästerpackarn Johanna är här för det tog ett tag innan jag fattade hur man skulle vika kartongen! Packdags nu!
ps. jag har sjukt dålig syn och jag saknar min skärm, då kunde jag iaf se vad jag tittade på...ds

omnom

Gjorde seriöst aaasgod mat förut. Jag brukar ärligt talat inte lägga ned allt för mycket tid/omtanke  på min matlagning nu för tiden, men detta var asgott! Det såg ju typ ut som något man skrapat upp ur soptunnan men det smakade tvärtom!
Nu har jag tjänat 400kr oxå. YOSH! Ni kan kolla vad jag säljer antingen HÄR eller HÄR.
Nu ska jag gå o borsta tänderna och förhoppningsvis kunna somna! Oh nej, det ligger världens största hög med kläder på min säng...


Var la jag den där nu igen...

Alltså det råder lite kaos i mitt rum just nu. Någorlunda organiserat kaos iof. Även fast jag inte bott här så länge så har jag sjuukt mycket grejer och ibland hittar jag små lappar och bilder vi suttit och kladdat ihop på någon lektion och får mig ett gott skratt! Hittade även min sladd till Ipoden så nu kan jag äntligen föra över lite nyare musik och sånt. kommer väl ta ungefär en timma eller ngt att synca...
Medans jag sitter här och går igenom alla lådor väntar jag på att en människa ska komma hit, har nämligen köpt min datorskärm.
Jättemysig fika hos Anna förut med!
Nej nu måste jag gå o laga mat.

900 SPÄNN! nej jag skoja bara...

La som sagt upp annons på mina möbler på blocket igårkväll. kl9 imorse ringde en Göran och sa att han ville köpa en av sängarna. Javisst sa jag, 900 spänn. Okej då har du sålt den till mig nu då sa han! Vi la på för han behövde ringa sin fru för att disskutera tid för upphämtning av sängen. Några minuter senare ringer han tillbaka och säger att hans fru redan köpt en säng och att dom nu inte behövde köpa min. Helvete! Jag som blev så glad... Alltså jag borde låta min lillebror göra det här ist, han har alltid sånt flyt...
Dagen har gått till att sitta i telefon, försöka fixa komvux och bussfrakt. Puh det är jobbigt att flytta, och jag har inte ens börjat packa än... Nu ska jag lägga upp lite fler grejer på blocket...
Ska gå och fika med Emelie och Brian hemma hos Anna kl15!

Hedåråå

Okej vänner och bekanta nu kan jag avslöja (typ som att det är värsta niceiga surprisen) att jag lämnar Umeå. Det finns ett par orsaker till detta men det huvudsakliga skälet till flytten är att jag helt enkelt har valt fel program. Det gick väldigt snabbt när jag sökte och jag var så himla excited på att plugga. Mitt första år här i Umeå var verkligen awesome! Läste bra kurser och hade kul, men jag visste hela tiden att det skulle komma kurser som inte passar mig. Men nu är beslutet taget och jag har suttit och lagt ut lite möbler på blocket. Så om det är någon som vill köpa säng (har två), skrivbord, byrå eller en datorskärm så hojta till!
Jaha vad fan händer nu då tänker ni. Jo såhär ligger det till. Jag kommer åka hem nu till Norrköping och bosätta mig hos pappa tills jag hittar ngt bättre. Ska läsa till en kurs på Komvux (gråter lite inombords när jag skriver detta ord) så att jag har lättre att komma in på de kurser jag vill läsa sen. När jag är klar med detta ska jag välja bland fristående kurser och på så sätt bygga mitt egna lilla program. Jag vet att jag har varit sjukt anti mot alla som väljer att läsa fristående kurser förr men när jag läste psykologin som fristående förra terminen så märkte jag att det inte var så dumt ändå. Man träffar gott om nya vänner ändå och ombyte förnöjer, är det inte så man brukar säga?
Jag gråter även lite inombords när jag tänker på alla fina människor jag har lärt känna här som jag ska lämna. Men det verkar vara lite av min grej, att lämna bra saker bakom mig... Sjukt sorgligt ändå. Men vad ska man göra, kan ju inte gå kvar här när jag vet att min utbildning inte leder till något jag i över huvudtaget vill arbeta med sen.
Imorgon har jag en massa samtal att ringa och en massa saker att fixa. Måste rensa ut hela mitt rum och spec min garderob. Kommer inte ha råd att frakta hem allt så det får bli stenhård granskning... Stackars mina kläder :( Hur packar man bäst kläder? Genom att rulla eller vika eller knyckla?

Nej hörrni nu slänger jag upp en massa bilder på bara några av alla härliga människor och stunder härifrån!

Team HOGA <3

Första gång på Corona eller??!



En av våra traditionella bakdagar

Rocksittning

Valborg

Sola vid Nydalasjön

Peddan in the park

Grillning och brännboll

Grillsittning med sjukt mycket röj och kubb

Forsränning i en 10gradig Umeälv

Projektarbete "att överleva i en Umeskog utan elektronik"

På väg på fest?

Värmer upp inför Familjenkonsert

Någon sorts Halloween? (Johannes hade inte klätt ut sig, han ser ut sådär)(höhö)


Lucia.

Idag har vi haft föreläsning hela dagen. Vi gjorde samarbetsövningar och olika typ "lekar" och kollade på film. (som en viss Anna sov sig igenom (nu kommer hon att säga:meh, jag lyssnade faktiskt) (men det är inte sant) wow det blev liksom paranteser inom parantesen där). Men iaf. Det var en soft dag och när vi gick ut från salen kom vi ut i en helt nedsläckt entré. Dom hade dukat upp långbord genom hela korridoren och folk satt och drack glögg och åt lussekatter. Så vi tänkte " why not liksom". Sen helt plötsligt kommer ett Luciatåg! Sjukt mysigt. Saknar tiden i musikklass med våra lussetåg och konserter, det var stort!
Good news, vi behöver bara göra en hemuppgifter ist för två under jul!! YAAAY!
Nu ska jag kolla på Glee S01E30 aka Gaga special. <3




En av världens bästa artister och en stor idol

12/12

Oj vilken fin helg vi har haft! I fredags var vi bjudna hem till Robin och Linda för att fira Lindas 20årsdag! Det blev en väldigt kul hemfest! Alla var glada, skrattade, dansade och hade väldigt trevligt helt enkelt! Några missöden med ett par glas som gick sönder och hamnade i Robins fot o i mitt ben, men utöver det var allt kalas! Det var faktiskt kalas även under tiden det hände. På lördagen vaknade jag upp väldigt sent, gjorde lite mat och gick tillbaka till sängs! Kl.18 skulle vi vara hemma hos Sussie. Där fick vi lite glögg, lussekatter och pepparkaksmuffins. Nice! Vi firade även Maria som fyller 21 i dag. Sen gick vi vidare allihopa till Rex där vi i början hade hela dansgolvet för oss själva, då kom allas våra riktiga jag fram. Kom hem sent, somnade ännu senare och vaknade upp allt för sent. Så idag var det bara att hoppa in i duschen direkt för att cykla i -18 ner till Claudio och Camilla för en jättemysig advents/julfika. Det var fullt hus och verkligen jättemysigt! Där åt vi ännu mera lussekatter, pepparkakor och glögg. (okej, inte jag eftersom jag inte är så förtjust i glögg men hade ett glas i handen iaf för det liksom hör till) Vi fick även en massa härliga italenska delikatesser som Claudios mor imoporterar från Italien. Också nice! Nu är jag så trött så trött och längtar typ efter att få gå och lägga mig! Tack allihopa för en toppenhelg!

Imorgon ska vi vara i skolan kl10. Inte nice...

Här kommer lite bilder från fredagen:











10/12

Åh nej, jag åkte till stan för att köpa lite julklappar som jag inte kan köpa hemma. Hade två som jag var tvungen att köpa, den ena gick bra. På väg till affär nr2 kände vi oss lite förrvirrade och undrade om vi verkligen var rätt. Svaret var enkelt, vi var rätt men affären fanns inte där längre. DOH. Jäkla oflyt hela tiden!
Nu ska jag typ ta en lten powernap innan vi ska dra till Linda som fyllt år!

Anna köpte en grej till sina bror som hade många användningsområden! Nu syns det skitdåligt men jag gillar mest "make people shut up" på tredje raden 2a från vänster!

hard knock life.

Ledsen för dålig uppdatering, har mkt att tänka på! Vad har hänt sen sist då? Inte så fasligt mkt faktiskt. Jag har vart hos tandläkaren och min käke ska forhoppningsvis sluta hoppa nu när dom har slipat och fyllt ut tänderna, det var en glidning som orsakade knäppningarna... Sen har jag mest softat, pluggat och hängt med anna. Igår var vi hemma hos henne och kollade på Greys, sen på Skönheten och Odjuret (<3) och sen Mamma Mia. Det var myyyysigt!
Jag har skrivit julkort oxå :) Det är julfint i lgh också minsan! Johanna went to town med fusksnön och nu är våra fönster frostiga och fina! Det luktar inte så gott dock.
YOSH! Nu kom Tosse in med en cheeseburgare till mig, vilken överraskning!
Skrev ju om mina sömnproblem och nu har Johannes tipsat om lite sömnprogram han gillar. Det funkar... INTE. Alltså det är ju nice i början, en man som talar med en väldigt avslappnad stämma som säger åt en att andas lugnt och koppla av. Visst, så långt gick det bra. sen börjar han ba "forget about all your worries and let go of all the stress from your day" GAAAH vem börjar då INTE tänka på allt som gör en helt uppsnurrad och får ont i magen av?? Sen att han upprepar det typ hela tiden gör inte saken bättre heller. Detta földes av "disconnect your mind and let your unconscious mind take over, it allows you to remember everything your conscious mind forgot" OMG nu ligger jag och tänker på allt jag kanske har glömt! När det var slut låg jag helt klarvaken igen. Försökte verkligen att gå upp imorse men det gick inte... På så sätt är det tur att vi inte har föreläsningar nu!
Nehej kära vänner nu ska jag skriva klart mitt arbete!

Haha alltså min hubd, hon myser under en filt i soffan hemma hos mamma...


Julkul!


Skönheten och Odjuret! Har den oxå på datorn nu för de gamla vhsbandet är sett så många gånger att det är utslitet.

6/10

Alltså jag måste seriöst göra ngt åt mina sovvanor. Det är inte ok att somna halv 4 på morgonen och sova till 13 på dagen. Ska kolla om jag hittar ngt sov/avslappningsprogram som jag kan lyssna på vid en vettig tid på dygnet...
Ska till skolan om en timma ungefär och fixa lite...
Just det, jag är helt kär i Robyns samlingsskiva från BT1,2 & 3. Spelas typ, dygnet runt!

They call me Ginger.

Det är tydligen mitt nya smeknamn, i like it!
Dagen började med att må lite dåligt från igår,  jag saknar dom dagarna man kunde festa varje dag i två veckor och inte må dåligt. Åldern tar ut sin rätt antar jag... Igår skulle vi till Emma som fyllde hela 20 år. Det var kul, men jag kom typ en timma sent, först och främst för att jag i början hade absolut inget att ha på mig. Sen kom Johanna och räddade dagen med sjukt mkt snygga kläder som jag provade, det tog minst 30 minuter men fastnade för en pennkjol med extrem hög midja, nice!
Sitter nu här i köket och pluggar med Johannes och Tosse. det går sådär. Johannes lagar mat.
Jag har drömt flera nätter i rad nu om att jag slutar utbildningen och flyttar tillbaka till Dubai. Sen har jag blivit så himla ledsen när jag vaknar upp. Jag hör verkligen inte hemma här. Visst jag har jättefina vänner och trivs och så, men plugga är så extremt fel för mig. Blir typ deprimerad! Ok kanske inte så farligt men allt känns liksom rätt ångestladdat just nu bara...
Nuuu ska jag fortsätta plugga lite och må dåligt.
(gu vilket muntert inlägg det blev :) )

.

Kul att det är mörkt när man vaknar. Min sena insomning (6.30) ledde till att jag vaknar klockan två. Eftersom att jag bor i Umeå så var det solnedgång då. Nu 50 minuter senare är det mörkt... Kuuuul.
Alltså det är sjukt synd att man inte kan spela in vad man drömmer om för inatt har jag haft en så jäkla awesome dröm som jag vaknade flera ggr ur och tänkte "det här måste jag komma ihåg och typ skriva ett filmmanus om". Men kommer man ihåg den då? NEJ. Minns inte ens vad den handla om på ett ungefär...
Nu ska jag pluggilugga lite.

...

Kolla trailer för Despicable me HÄR! "It´s so FLUFFYYYY"

sovsovsov.

Johnossi var bra!! Tyvärr hade dom tekniska problem i början så konserten blev ca 2,5 timmar sen... Det var lite drygt men när de väl kom på scen var det riktigt bra! Ska försöka sno lite bilder av Anna eller Sussie.
Jag har legat och försökt somna nu ett tag men det går inte så bra. Har kollat på "Despicable me" ("dumma mig") i hopp om att somna. Den filmen var aaawesooome! Klockrena kommentarer hela tiden. Jag gillar generellt sett  barnfilmer bättre än vanliga filmer, finns alltid det man vill ha i en film, spänning, hjärtvärme, sorg och en massa skratt! När jag får barn ska jag tvinga dom se igenom alla Disney Pixar, Dreamworks och liknande filmer som kommit ut.
Jaha nehe jahopp om man skulle försöka sova igen då, klockan är 4.55 och Johanna gick precis upp för att åka till jobbet...
Godnatt då... Eller godmorgon kanske...

Ikväll!!!

Snart kommer några fina tjejer hit så ska vi peppa lite för Johnossikonsert ikväll!!!
Jag hade klädpanik förut men hittade typ underst i linnelådan en top som jag köpte i England i sommras som jag aldrig haft på mig, vi kör på den! TAGGATAGGA!


Kanske en h hhund.

Håkan är tusen gånger coolare än Sune. Rudolf är dock bäst!
Lite sånthär har vi gjort ikväll:



peppar peppar...

Idag har vi, hör och häpna, haft föreläsning! Den handlade om diskriminering och kändes sådär lagom mycket till hjälp för hemtentan... Vi satt kvar i skolan ett par timmar och försökte skriva lite...
Ikväll kommer Anna hit och vi ska göra pepparkakshuset som jag köpte till förra julen, nu ska det bli av! Ska göra vanliga pepparkakor oxå så man kan äääätaaa (degen). Till det ska vi se på Sunes Jul! I like it! Jag gjorde faktiskt julskinka i måndags så nu blir de skinkmackor varje dag, gott. Tyvärr utan världens godaste senap då den inte finns att köpa norr om östergötland typ...

RSS 2.0