...

Jahopp. Då var lgh någorlunda i ordning igen. Bara dammsuga kvar. Sitter och kollar på "så mycket bättre" reprisen från igår. Det är faktistk väldigt bra! Petra "September" gjorde en egen verision av Di Levas "vi har bara varandra", lyssna på den här för den var jättefin! Undrar om jag ska orka göra ngn mat sen...  Sånt som märks.

31/10

Gårkvällen var awesome! Kul att alla gått all in med sina kostymer!
Nu har jag precis tryckt en icapizza och kollar idolreprisen. Nice!


















Hej Halloween!

Nu kör vi! Jag är piiiraaaat!

30/10

Tjululu! Igår var vi här hemma, lagade enchilladas och kollade på Idol och sånt! Mys mys. Anna och jag kollade även på "How to train your dragon". Den är jääääättebra!
Nu håller jag på o städar och fixar lite inför ikväll då vi ska ha halloweenfest här! Ska åka till strömpilen och kolla om man hittar ngr dekorationer nu!
Later!

NIIICE!

Det här har vart en sån dag som har gjort att det var värt att bli lite äldre! (fast jag egentligen fortfarande är 21) Dagen började som sagt med skönsång och pannkaksfrukost här hemma som anna emelie och johannes hade fixat. Sen tog vi det lugnt fram tills 14 då vi åkte till skolan en stund. Hem efter det för att göra sig iordning och sen drog vi hem till Sussie och käkade tacos och tårta! Sist men inte minst gick vi vidare till Saga teatern där vi såg Moneybrother ha konsert! Måste säga att det var en alldeles utomordentlig födelsedag! tack så jättemycket till alla som har bidragit till den och alla som har skickat meddelanden och ringt under dagen! Ni är bäst!
En lite video från konserten kan ni hitta HÄR!

Tåårtaaa:




Fick paket av systembolaget till och med:


Självklart var vi ju tvungna att beätta att det var min födelsedag så då fick jag en kraaaaam och en bild!!!!!!


NU SKA JAG LÄSA HARRY POTTER! Godnatt.

Ha ha ha haadenäran (dumsnut)

Blev väckt av finsång i morse av fina Anna, Emelie och Johannes! Dom hade gjort pannkakor med glass och sylt och så hade Anna bakat (NOT) en bullängd! Jättemysigt!!! Tack!!
Ikväll ska vi gå på konsert!!! Moneybrother!!

WUHU

FINALLYYYY I´M 21!!!! (yes, 21)

I skolan...

Anna försöker sitta och se sofistikierad ut, tycker hon gör ett rätt bra jobb faktiskt...


Snooooz

Alltsååå jag råkade snooza 1.5 timmar imorse. Kombinationen somna sent och drömma sjukt jobbiga drömmar som man vaknar av hela tiden verkar ha en uttröttande inverkan... Men nu ska jag dra till skolan iaf. Ha en bra dag! Puss

...

Imorgon ska jag banne mig gå till skolan och sitta där. Hoppas man blir lite inspirerad till att skriva då kanske. Jag har iaf skrivit upp ngr teorier som jag ska skriva om och lite sånt smått... Nu lägger jag ner... Bättre lycka imorgon. Jag har förresten namnsdag idag :P
Min lillebror skickade mig en länk på ett sjuuukt quiz, man ska tänka på en karaktär, vem eller vad som helst och sedan svara på ett par frågor och så ska "anden" svara rätt. Ni hittar den här! Hade tänkt gå o träna nu kl20 men jag är så fruktansvärt otaggad... Gör det imorgon ist... Har ärligt talat fortfarande träningsvärk sen i söndags, haha!
I said GOOD DAY.

ATT: Hemtentan

Härmed vill jag uppmärksamma hemtentan på att den är djupt ogillad. Var vänlig skriv dig själv och lämna mig i fred. Med vänlig hälsning,
Amanda Skott.

Hej måndag.

Jahopp det var den helgen... Igår gjorde jag inte så mkt, sov ända till TVÅ på dagen!! Gick och tränade med Emelie och Anna. Jag har kommit fram till att jag kanske inte är så fruktansvärt otränad som jag tror. Senast pappa drog mig ut för att springa kände jag att jag seriöst höll på att dö efter typ 500 meter... Efter bodybalancen igår hade jag typ en halvtimma till godo då Johannes inte var klar än så jag gick upp till gymmet en stund. Först tänkte jag att jag bara skulle gå lite snabbt på bandet men så ville jag se hur många minuter jag skulle orka springa. Jag vart helt överraskad av mig själv när jag hade sprungit 2.5 km på 16 minuter och var inte helt död! Hann inte springa mer för var tvungen att möta upp de andra, men visst var det bra gjort?! Visst, det är sjukt mkt lättare att springa på ett band än ute men ändå!
Dags att käka frukke och sen kommer Anna hit på plugg date. Gröt nu!

23/10

Bra kväll igår! Ramlade hem vid 5.30 och somnade som en stock! Hela denna dag har vart ngn sorts dödsdvala. Man är fasen inte ung längre, tänk på gamla goda tiden man alltid var hemma såhär dags och ändå kunde funka dagen efter.
Vi lyckades även gå vilse igår på vägen hem. Umeå är som en labyrint ibland... Även om när man är bara ngr hundra meter hemifrån...
Nehe. Ska man kolla på lite film nu för omväxlings skull? Höhö. Just det, glömde kolla på slutet på idol igår så måste kolla det nu!

Hej pizza...

Hej fest!






22/10

OMGOMGOMG Alice har hoppat av Idol!!! SKÖNT säger jag. Hon var bara bra en gång och det var hennes första audition. Good riddance! Ja, ikväll blir det då Idolmys igen, blir nog lite vin och pizzabakning. Kanske här eller hos Maria, vi får se!
Ska åka till Strömpilen nu och handla litegranna. Hörs mer sen!

Det bor visst en liten konstnär i vår lgh...


Marilyn Monroe <3

Kära stol...

Jag vill tacka min mor som försåg mig med en väldigt bekväm skrivbordsstol när jag flyttade hit. Om jag skulle räkna ut vilken plats jag har befunnit mig mest på i hela ume skulle det lätt bli på just denna stol. Sitter alltid här vare sig det är plugg, serier eller bara allmän browsing. Sitter till och med här när jag äter! Kul liv :)
Idag har vart en sjuuukt långdragen dag. Hat (haha skulle skriva "har" men min hjärna kopplade till matematik så det blev automatiskt "hat") pluggat matte så gott jag kunnat men efter 5 timmar kände jag mig rätt mätt/less för dagen...
Det är så fruktansvärt kallt i mitt rum. Har elementet uppdaget på max men det händer ingenting. Antar att dom inte dragit upp huvudtermostaten i huset (om det finns ngn sån) ännu. Jag gillar när det är kallt i rummet på natten för jag blir så sjukt varm när jag sover, men det är inte mysigt att behöva sitta med massa kläder och filtar på sig vid skrivbordet... Har gjort en temporär lösning med en handduk som jag har mosat in i ventelationsgrejen under fönstret där det strömmar in kalluft utifrån. Det är ju skönt ibland men nu ligger temperaturen ändå runt 0°c på dagen och ännu lägre på natten så nu får det vara nog.
Igår presenterades vår nya uppgift som ska avsluta kursen. Det kommer bli typ som en hemtenta, eller en A-uppsats som hon kallade det... Så nu blir det till att börja skriva. Har inte bestämt mig riktigt för exakt vad jag ska skriva om men tror jag ska välja om hur en personalstyrka upplever genderskilnader på manlig och kvinnlig chef. Eller ngt annat... Har tills 5e nov på oss. Ska börja imorgon tänkte jag...
Jag börjar känna mig stressad inför halloween, vi ska ju ha fest här som förra året och jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig. Anna och jag funtade på att vara smurfar eftersom att vi inte kommer på ngt bra :) Man vill ju inte behöva köpa en massa saker som man aldrig kan använda igen...
Alltså, jag saknar lite drama i mitt liv just nu känner jag... Vill att ngt kul och oväntat ska hända! Bring it!
Nehepp, om man skulle gå o lägga sig. Helt plötsligt var klockan 12... Nattinatt.

Hittade denna bild på min gamla telefon. Jag saknar att plugga till vintentor!!

19/10

Idag var det skola heeela dagen lång. Faktiskt väldigt intressant dag med föreläsningar och olika gruppövningar. Kom hem helt dyngsur (nu regnar det ist för snöar), gjorde varma mackor, drack te och kollade på Desperate Housewifes och Ensam mamma söker. LIKE.
Johanna som bor här i lgh hade fått sina grejer hon beställt med sjukt snygga väskor och skor. Dessutom har hon skitsnyggt hår, jag är lite avis på henne just nu. Massa fina grejer och smink har hon.
Har för övrigt lite cravings på nån bra musik, just nu spelas mest Robyn, Kings of Leon, Lady Gaga och The Knife ur mina högtalare. Även om jag älskar dessa så är jag på jakt efter ngt annat kul som jag kan lyssna sönder! Föresten bokade jag, anna, joanna och sussie biljetter till Moneybrothers konsert som är på min födelsedag igår, kommer bli awesome!! Såg honom i sommras med i norrköping och jag hoppas på en lika bra show denna gång!!
Nå ja... Dags o ta en dusch o gå o lägga mig tidigt för en gångs skull. Tappar alltid bort tiden om kvällarna när jag ligger och läser. Även om jag går o lägger mig tidigt (enligt mig) vid 23 så är klockan sällan före 1-2 när jag känner mig trött och tittar på klockan...

Passade även på att använda denna top idag som jag beställde från asos.com för typ en månad sen, måste säga att jag är nöjd med köpet även om jag trodde att den skulle vara lite längre. Gillar axelbandet! 



...

Haha, insåg just nu att boken jag har läst ett par dagarn nu innan jag somnar är på engelska... Väldigt uppmärksamt av mig! natti natt, don´t let the bed bugs bite!

Hejdå festkommitté...

Idag hade vi ledigt så det var sköönt! Jag och Anna körde spinning på eftermiddagen och bastade en stund efter. Nu på kvällen hade vi stormöte i skolan och där avsade jag mig min plats i festkommittén. Det känns lite sorligt men nu får de nya styra och ställa ist!
Alltså jag sitter och tittar på Svenska New York fruar, seriöst, I love it!!! Älskar hur Madelene mixar sin svenska med engelska ord utan att ens märka det själv! "Alltså den här tentet (tältet) är ju lite dyrare än ett vanligt tält." Kul med botoxfest också, kanske ska bli temat på nästa sittning? Nej just det, jag är inte med i kommittén längre...
Skola imorgon med start 9.00 gaaah jag är världens sämsta morgonmänniska. Jag håller stenhårt på den akademiska kvarten, även om ingen annan gör det :)

17/10

Nu har hundarna gått hem och jag har dammsugat och moppat hela lgh för att få bort allt hundhår. Allt gick jättebra även om Polo väckte mig typ 7 ggr under natten tills jag fick nog och stängde in dom så dom fick sova i vardagsrummet ist. Där sov dom gott.
Joanna har stått och lagat mat hela dagen, hon provlagade maten som hon ska göra på sin tenta nästa vecka, det var goooott! Skulle hämta Anna vid flygplatsen kl19 men kom på att jag satt med ett glas vin i handen så Tosse räddade situationen och körde! Efter det satt Joanna och klurade vidare på sina recept och jag och Sussie spelade Trivial Pursuit, jag vann!! Bästa frågan var ngt i stil med: I vilken film sitter Elvis Presley och funderar på vem av alla tjejer han ska välja. Varpå jag säger "ja men det är ngt med girls..." Sussie börjar då sjunga "girls girls girls" och jag utropar "JAAA den heter girls girls girls!" Så lätt var det :)
Imorgon har vi ingen skola, ska nog hänga med Anna.
Nehepp nu ska jag hitta ngt att se på och sova!

Söta Summer:


Det var rätt trångt i soffan:


Haha, ser lite konstigt ut med denna kamera men det var en puré, honungsslungade rotsaker, ett skum och helstekt kyckling. Det var massa ingredienser som jag inte kommer ihåg just nu... Sånt som jag aldrig skulle äta i vanliga fall. PLUS efterrätt bestådende av typ rispudding, rödvinskokade päron och ngn sorts vaniljkräm!

Lördag.

Även denna helg blir lugn. Imorse gick jag upp tidigt (iaf för mig) och hämtade mina nya  kompisar Polo och Summer. Polo är en irländsk setter på 1 år och Summer är en golden retriever på 4. Måste säga att jag aldrig har vart särskilt förtjust i goldens men Summer är så himla söt, jättelen och superlydig. Polo är lite hispig, kan bli lite jobbig ibland... Dom ska sova här inatt för deras ägare är bortresta. Hoppas det går bra!! Nu är dom för första gången idag lugna och ligger här under mina ben och sussar. Vi var på långpromenad förut i skogen, mysigt. Men det här får mig att inse att det kommer dröja lång tid innan jag skaffar egen hund, defenitivt inte så länge man bor i lgh iaf. Plus att jag ska ta Tova sen när jag blir rik och flyttar till ngt stort. Så det så!
Imorgon ska jag bli bjuden på lyxmiddag av Joanna. NICE!





TGIF

Nu är det fredag, igen! Det känns som att på sistonde har det varit mer helg än vardag... Men det är okej. Dagen har gått till lite plugg och allmänt knep och knåp. Hängde upp lite tavlor när jag ville undvika matteböckerna ett tag. Vill köpa lite fler så man kan fylla på väggen lite, mitt rum är så fruktansvärt kalt nu. Vill ha mysigt! Eftersom att jag inte gillar när allt är helt stelt och tråkigt så satte jag upp tavlorna lite huller om buller. Tror det kan bli ännu bättre om man utökar sortimentet lite också.
Tror även att grannarna har haft samma tanke idag för dom borrar och borrar. Och när dom borrar i betongväggen så låter det som att dom borrar i MIN vägg, eller typ, i mitt huvud...

HELVETE, nu ringde det nyss på dörren. Det var radiotjänst... Johanna väntar ett paket så vi öppnade som vanligt i tro om att det var det som kom. Men nej. Tosse: Nej vi har ingen TV. RT: Ni har ju bevisligen det eftersom att jag kan höra den i bakgrunden och man ser den utifrån. DOH. Aja wtf vi får väl börja betala sånt då... Vem gör det egentligen... Störigt...
Jaja, time to hit the books en sista stund innan Idolmys...




...

Vänta lite nu, snö, det kan bara betyda en sak: dags för vinterjacka!! WUHU!!


Hej vinter.

Nu SNÖAR det. Umeå är crazy... etta att åka bil till skolan!..

vaaa...

vad hände med headern egentligen? Den är ju pytteliten... Aja orka ta tag i det nu...

international suit up day.

Okej så jag sätter väl på mig en kavaj då! It´s going to be legen..wait for it...dary!  Jahopp skola nu då.

11/10

Jahopp det var den helgen, har varit dålig på att uppdatera men om sanningen ska fram har det inte hänt något heller. Jag och Joanna har bara kollat på film och tv hela helgen. Käkade pizza och kolla Idol i fredags och sen har vi bara vart som klistrade i vardagsrummet. Eller mest jag kanske, Joanna går ju och Skypar hela tiden :)
Jag känner mig så fruktansvärt otaggad... Vill bara att den här terminen ska ta slut så jag kan komma hem till mamma och pappa. Jag saknar dom. Och alla andra... Konstigt för jag saknar dom mer nu än vad jag gjorde när jag bodde i Dubai, även fast det var mkt längre bort och längre tid... Pappa kommer hit snart, det ska bli kul. Får se om jag kommer på ngt som vi kan göra bara, utbudet är ju inte så stort i Ume... Sen har jag pratat med mamma lite också om den helgen hon fyller år, då ska vi alla barn samt respektive och mammsen träffas i sthlm. Det kommer bli jättejättejättekul. Något att se fram emot denna skithöst iaf! ÅÅÅÅÅÅH NEEEEEJ snart fyller jag år oxå...

WUHU

Kollade just mitt banksaldo, det visade sig att jag hade typ 900 spänn mer än vad jag trodde! (jag hade alltså 900 spänn :P) Då behöver jag inte börja nalla på det som är undanlagt än iaf :D Nu ska jag o Emelie pka och dumpa Anna på flygplatsen. Ska bli skönt att skippa henne ett tag. SKOJJA BAAAA.

Freeedag!

Veckorna går riktigt fort fram just nu. Känns som att man inte riktigt håller ordning på dagarna när man bara gör grupparbeten hela tiden... Helt plötsligt är det bara helg! Igår kom jag hem från skolan vid 17, lagade mat och gick och la mig vid typ 19!!! Var så himla trött... men självklart kunde jag inte somna när jag hade gjort mig iordning och allt så jag låg och läste till 23 sen somna jag sött och vakna vid 11 imorse när mammsen ringde. Nu har vi suttit här i telefon ett tag och smidit planer inför hennes födelseda. Det kommer bli en sjukt bra helg!!!
Nu ska vi snart skjutsa Anna till flygplatsen, hon ska vara borta i typ 2 veckor :(
Ikväll ska jag Joanna och Maria kolla på idol och laga pizza! Nice!

var é svamparna?

Idag har vi vart ute på äventyr igen. Eller, jag vet inte hur äventyrligt svampplockning är men... Jag visste att jag skulle få nytta av mitt stövelköp!  Jag hittade iaf typ 50 svampar, varav mer än hälften förmodligen är giftiga och oätliga. Men svamp som svamp!
Snart ska jag dra och träffa en tjej som söker hundvakt för nästa helg. Kan bli kul! Sen ska jag och Anna plugga lite eftersom vi var lediga idag.



Robin och Maria var taggade på att hitta lite svamp


Bra svamp, eller?


Emil drog ett mossigt skämt...

Frustration.

Det råder frustration i vår grupp angående det nya grupparbetet just nu. Alla dessa teorier... Tur att vi hade med oss bullar annars skulle allt gått åt fanders.

Kanske en utav världens ohjälpsammaste (?) böcker...

En bulle någon?

Vi gjorde lite bullar:




Kanel, vanilj, kardemumma och typ chokladbullar


Sen dog Anna lite...



Eheee.

Jag skulle visst till skolan idag, tur att man börjar 13! Sen blir det bullbak! Puss

Kör på långt hår idag med:



Sängen FTW

Idag har jag spenderat ca 99% av all tid i sängen. Jag har legat och kollat på alla Twilightfilmerna och en film som heter The last airbender, som för övrigt var rätt kass men SURPRISE det kommer en fortsättning som jag då måste se för jag hatar att inte veta hur saker slutar... Johannes och Emelie köpte pizza och tog hem så en sån har man oxå lyckats trycka i sig...
Gårkvällen då, det var ju äntligen dags för vår sittning med cocktailtema! Måste säga att alla hade gjort ett superjobb med att klä upp sig! Riktigt fina. Maten var god, sällskapet var skönt och det var en bra kväll helt enkelt. Tyvärr blir det ju väldigt ofta så att vissa går vidare senare på kvällen och så var även fallet igår. Ska sno lite bilder av Anna från kvällen (och från forsränningen).
Imorgon är det kanelbullens dag! (och min storebrors födelsedag, undrar om han får en kanelbulletårta...) Får se om det blir en favorit i repris från förra årets bullbak där vi kanske använde liiiite för mkt fyllning, det blev iaf gott!
Nej nu ska jag fortsätta lata mig. Puss!

Jag hade långt och lockigt hår igår!


Bullarna badar!

Hej ny jacka!

Jag säger välkommen vinter, nu har jag äntligen köpt en vinterjacka. och det är den bästa jackan i världen, typ! Bra pris också (eeeeh). Pyssel-/idol/inredningskväll ikväll! Just det, jag vill ha en Iphone, ifall någon undrade... Hejdå!

RSS 2.0