Räkna träd...

Nu ska jag gå till skolan. Det var länge sen jag skrev det! Puss


31/1

Hej allihopa. Eller ja, ni trogna som läser min blogg iaf. Har upptäckt att antalet dagliga besökare har sjunkit med typ 60% sen jag flyttade från Umeå. What´s up with that liksom!? Jag menar, okej att jag inte gör allt för mkt om dagarna och uppdaterar väldigt dåligt, men ändå! ALLA borde följa mig slaviskt och typ, börja slita sitt hår i väntan på nästa inlägg. Fast... Nej skit i det, spar det hår ni har ni. Ville bara utöva samma storhetsvansinne alla stora bloggerskor gör dagligen, typ "OMG hallå vad händer?? Antalet besökare sjönk igår från 100 000 besökare till 98 000 besökare, jag menar jag är ju ändå sveriges största bloggerska..." Ja, så är det.

Vad ska man göra idag då? Ska väl ta och skicka min psykologibok till Johannes på posten så att han kan bli lite smart, laga lite mat, plugga lite och sen ikväll gå på matte. Vilken dag va?!
Igår åkte jag hem till mammsen efter jobbet. Där väntade hunden och Fina (japp, jag ska börja kalla dig Fina igen, det är mkt Fina(re).) och jag fick mat och fika och efterrätt och mys. Det är faktiskt fruktansvärt skönt att inte bo i Umeå längre. Nu kan man träffa sin familj när man vill. Misstänker dock att min syster börjar bli lite trött på mig!

Hallå på tal om posten, hur långe ska man behöva vänta på avier egentligen?? Jag vill ha min Konichiwatröja nu. BUMS.


Eeeeh, här kommer lite fler bilder.

Här var jag brandman (ser ganska blek ut):


Här hade jag vår cravings


Här var jag ute på promenad.


Här hade jag fått en egen hylla på jobbet.


Här myste (mös?) jag med mamma, Tova och Fina.


ja, det var väl det jag hade att bjuda på. Hejrå!


Firema...woman?..

Denna dag har varit helt fantastiskt skönt ledig! Vaknade vid 9, kollade på klockan och bara vände på mig och somna om. Så jäkla skönt. Vakna igen sen efter ett tag och bara gosade med hunden och kollade ikapp på lite serier. Helt plötsligt ringer pappa och frågar om jag vill ha skjuts till bilen (han tog bilen till jobbet imorse och jag behöver den för att åka till jobbet imorgon bitti innan han kommer hem). Självklart ville jag det och fick  lite panik när han sa att han skulle komma med barndbilen typ på en gång och hämta upp mig då jag låg i sängen i pyamas (ja, jag gick ut med tova i pyamas)! Hann iaf slänga på mig lite kläder sen fick man åka brandbil. Haha, pappas jobbarkompisar frågade om jag hade jobbat natt och därför sov så länge. Vad ska man säga, jag gillar att sova liksom! Tog bilen hem och mötte mammsen i hennes nya bil på vägen hem, den var fin :)
Vi åkte och hämtade pizza till kvällen och jag passade på att handla lite att käka till jobbet imorgon.

Nu är det såhär va, jag är ensam hemma i huset, förutom hunden som ligger här brevid, men ändå hörs det fotsteg uppifrån. HAHA just i denna stund när jag skriver detta (skrev det precis innan på FB) så ringer min kära bror och frågar om allt är bra, han ville bara höra så att jag inte blivit mördad. Det var ju omtänksamt! Jag har iaf kollat läget och det verkar inte vara ngn där, ingen levande iaf. *gulp*.

Det känns som att jag har många karriärer på g nu, personlig assistent och nu senast gymnastiktränare. Det är helt enkelt som pappa säger, vi tar över stan min syster och jag. gonna run this town dammit!

Alltså, i den där reklamen där en man står och tapetserar sitt hem i en lilablommig tapet, och sen kommer hans hund och kissar på väggen typ 3 ggr. Varför BÄR han hunden ner för trapporna ut efter varje gång? Sen när är hundar inkapabla till att gå i trappor? Även den reklamen för Elon där en snubbe sitter hos en psykolog och prata om deras priser vilket leder till att psykologen blir upphetsad (?). Den som har gjort den reklamen, borde skjutas.

Imorgon börjar jag 06.45 och slutar 19.00. Bäst att gå och lägga sig. Jag ska bara...

Fröken trött.

Gud va många gånger jag har somnat om idag, vaknat och tänkt att okej nu går jag upp. Sen gjorde jag inte det. Ett par gånger vaknade jag av att jag trodde det var en jordbävning typ, men det visade sig vara min kära hund som sprang i sömnen, mot min rygg. Jag har alltid funderat på vad hon drömmer, det verkar ju som att hon jagar något. Det som är lite creepy är att det oftast avslutas med ett tuggande smaskande ljud. Vad är det hon äter i på i drömmen, jag menar, drömmer hon om att äta typ harar eller katter? Äckligt.
Inatt har jag sovit i min nya byxdresspyamas, i like it!

Idag ska jag åka och jobba igen. Mina 4 pass i månaden har ökat rätt kraftigt :)

Tack min fina syster för att jag får låna din bil idag! Puss!

Nudelstrudel.

Kära nudlar, jag har saknat er. Förr brukade vi umgås flera gånger i veckan men nu blir det allt för sällan. Jag upptäckte till min förtjusning ett paket beef noodels i skåpet och åt dom så snabbt att jag inte riktigt hade tid att andas ordentligt. Det sitter nu en nudel längs mitt luftrör (haha, luftrör??) men det är värt det. Ja ba ITADAKIMAAASU!!!

Mitt första nattpass gick iaf riktigt bra! Var lite trött vid typ 23 men det gick över rätt snabbt och resten av natten flöt på bra! Jag ska jobba imorgon med!

Alltså jag kan nästan säga att jag helt ärligt hatar Horatio Caine, snubben i i CSI Miami. Allt han gör och säger är sääämst. Fattar inte hur någon i hela världen har kunnat se på honom och tänkt "hmm honom borde vi ha som skådespelare till huvudrollen i vår serie". Till råga på allt så har jag för mig att min mor har sagt att han är "sexig". Man får ju skämmas!

Tack Anna för att du ringde mig på Skype idag ist för på telefon. Det var ju kul.


Helgjobb

Insåg just att de jag kommer att jobba fem av de kommande sex helgerna. Det blir cash iaf!
Sitter och kolla på tv och tar det allmänt lugnt. Självklart vaknade jag "tidigt" idag, funderar på att ta en liten powernap sen efter maten, behöver ju inte åka hemifrån förens 20.15 ikväll för mitt nattpass!
Kan någon köpa dessa shorts till mig?

Black swan.

Holy crap vilken film! Har suttit som trollbunden, helt fantistiskt skruvad film som jag är säker på att folk antingen kommer älska eller hata. Nu vill jag gå på balett och se Swan lake.
Jag är klar med uppackningen btw, nice! Alltså jag är så jäkla sugen på ngt sött. Inte godis eller ngt sånt men typ ngn efterrätt, typ creme brule eller chockladpudding. Gott!


Sista...

Okej jag vet att jag är världens segaste men nu idag ska jag packa upp allt det sista från min sista lilla flyttkartong.
Jag undrar litegranna hur detta mystiska fenomen kan uppstå: varje dag blir jag upprörd och lite ledsen över att jag inte har ngr kläder att ta på mig. Men nu när jag har halva lådan kvar att packa upp så har jag absolut noll plats kvar i garderoberna, och ändå skänkte jag bort en hel svart soppsäck med kläder plus slängde en massa innan jag lämnade Umeå. Det är fullt i garderoben, men jag har ändå inga kläder. Konstigt det där. Jag tror att det kan bero mkt på att jag tröttnat på allt nu. Som fattig student har man ju inte råd att köpa så mkt kläder liksom. Jag packade bland annat upp en kofta som jag betraktade som ett av mina nyaste plagg. Sen kom jag på att jag köpte den på Zara, vilket betyder att jag köpte den i Liverpool. I augusti. Så ny var den... En jäkla massa sommar kläder har jag iaf (fast det kommer jag inte tycka i sommar). Det betyder att jag måste ut och resa nu snart så jag kan få användning av dom! Kan någon ge mig en resa? Helst till ngn varm plats, typ Dubai.

Anywhooo. Jag har fått mitt alldeles första extrapass på jobbet, skulle inte jobbat förens nästa helg men nu blir det till att jobba söndag natt med! I like it!

Vad hände igår då? jo jag var ledig och lekte med Petra och Evelina! Det var supermysigt och vi käkade kycklingtacos och en massa gott på kvällen. Petra frågade även om jag ville vara gudmor åt lillebror som kommer i mars och det vill jag såklart! Har ju redan sötaste Evelina så en till ska man väl kunna ta sig an, hehe. Nejvars, det är ju hur som helst en superstor ära att få vara gudmor eller "fadder" som det så fint heter nu.
Okej gott folk, nu måste jag fortsätta.

Bjussar på en bild på en bild på Mark Ruffalo som agerade ögongodis i gårdagens film "The kids are all right"

"You have 91 new notifications"

Det känns som att jag skriver det här lite väl ofta nu men: förlåt för kass uppdatering!!! Såhär är det, i söndags började jag gå intro på mitt nya jobb som personlig assistent till en flicka som behöver hjälp med sin vardag. Tänker inte gå in på några detaljer angående henne eller vad dagarna består av utan ni får nöja er med att veta att jag nu är personlig assistent :) Alla som känner mig kan nog förstå min förtvivlan när väckarklocka går igårn kl05.10 på morgonen. Men ett jobb är vad jag behöver just nu och det här är ett jag verkligen vill ha, så det är en uppoffring man får göra! Även fast det är långa dagar så går tiden rätt snabbt ändå.
Igår efter jobbet var det som sagt dags för min första lektion i mattekursen. Jag kommer att gå och läsa varje måndagskväll fram tills maj. Jag var helt galet trött när jag var där och kände mig helt mosig i huvudet. Läraren höll upp en tärning och ett häftstift och frågade "kan man räkna ut hur stor chans varje utfall har på dessa föremål i huvudet?" Hela klassen satt tyst och jag som satt längst fram och tänkte "tärningen går ju för det är lika stor chans för alla sidor då de är exakt lika..." Helt plötsligt slår läraren fast blicken i mig och helt automatiskt fortsätter jag mina tankar högt istället för lågt inne i mitt huvud innan jag tänkt klart "häftstiftet har ju bara två sidor se det är ju 50% chans på varje utfall då." Men tji fick jag, om jag hade tänkt klart hade jag kanske kommit på att sidorna är olika tunga och därav olika chans. Ja, nu vet jag inte riktigt varför jag gjorde en sån stor utläggning av detta men summa sumarum, i screwed up, framför hela klassen, första dagen. Great... Nog om detta!

Idag när jag var på jobbet skickade mammsen sms och frågade om jag och josefin ville följa med till Vingåker factory outlet efter vi slutat. Självklart ville vi det så direkt efter jobbet åkte vi hem till mamma för att sedan åka vidare. Det är alltid kul att åka till ngt nytt ställe med mamma för hon har oftast inte så jättestor koll på hur man tar sig dit. Kommentarer som "nej men nu ska vi nog svänga tiiiiill, eeh vänta nu", "skylten pekar ditåt, sväng höger nu nu nu! Faaast, från det här hållet pekar den till vänster, vänd." och "va faaan Welcome to Belgium, nu var det 3e gången vi åkte förbi den här skylten (på jakt efter den rätta vägen ut från Belgienför att komma till Frankrike)Väl där var vi först inne på Ittallabutiken, där gick jag runt lite och hittade sen en stol att sätta mig på medans syster och mor gick omkring och utstötte titt som tätt "åååh" "gu va fint" "den här blå skålen skulle ju passa perfekt i mitt kök! -Ja du har ju blått i köket! - Ja och rött. Och grönt. Och gult. Och orange." Perfekt när man har alla färger liksom, blir så mkt lättare att köpa matchande saker då! Dom handlade iaf lite fina grejer, som jag säkert också skulle åååat och aawat för om jag hade en egen lgh att inreda. Gick vidare till själva huvudbyggnaden (antar jag att det var), hittade inga kläder men däremot köpte jag ett par awesome skor, två par strumpor (räknas det som kläder?) och ett par nya hörlurar för mina har blivit helt glappiga.

Angående överskriften så är det bara ett litet smakprov på hur snabbt kommenteringen av en bild man är taggad på på facebook kan balla ur. Good times, idag kan jag liksom sitta här och larva mig framför datorn för jag behöver inte gå upp kl.5 imorgon för jag jobbar eftermiddag! WUHUUU! Fast ärligt talat är jag så trött just nu att jag överväger att sova utan att byta om eller tvätta bort smink. Bäst att jag går och gör de nu innan allt går åt fanders.
Men vi hörs snart då! (ehee) Puss  (detta inlägg skrevs med lite halvt slutna (haha jag skrev stulna först) ögon, så ignorera samtliga stavfel och påhittade ord, tack)


Namen heeej nya skorna!


Och hörlurarna!


Och strumporna!

Alltså godnatt världen...

nu mååhåhåhåååste jag verligen sova. Har sovit ca 9 timmar sammanlagt sen i lördags. ge mig nattpassen istället liksom. Imorgon ska N åka o rida och jag ska följa med!!!

nej seriöst nu. godnatt.

O skalman han é tlööött.

Alltså här sitter jag vid köksbordet, kämpar för att hålla ögonen öppna. Jag är så så så trött! Men jag ska inte somna! Jag har iaf jobbat mina 2 första dagar på nya jobbet nu, asbraaa! Går på intro just nu men har kommit in i de rätt bra redan känns det som. Ser ut som att jag kommer få rätt mkt tider framöver iaf! 
Nu ska jag liksom komma på ngt att hålla mig upptagen med i en timma eller så innan jag ska iväg på min mattekurs.
Nehe om man skulle ta o gå ut med hunden då. Hon luffsar runt på tomten nu och ger alla som går förbi en hjärtattack.

Early bird

Sätter alarmklockan på 05.00 och går och lägger mig halv nio en lördagkväll. Jag håller fast vid min pensionerskommentar i tidigare inlägg.

Saknar förresten att väckas av första böneutropet från moskén vid Spinneys. Saknar även att säga -"Meadows 5, street 8 villa 31, please" när jag hoppar in i en taxi.
Nattinatt.

SE UPP I BACKEN!

Idag mina vänner har jag gjort ngt jag inte gjort på år och dar: jag har åkt längdskidor! Haha! Alltså jag var helt sjukt dålig i början men efter ett tag fick man in lite glid iaf. det blev skogs-, åker- och backåkning. Efter skidturen fick vi våfflor med blåbär och grädde av farmor. GOTT!
Nu sitter jag o kollar på Let´s dance, gu det börjar bli pensionersvarning på mig...
Här kommer ngr fina bilder från dagens äventyr.





vit?

Okej såhär blev det, jag har nu lite vitlila hår, men det är bättre än gult! Drar till farmor o farfar nu! Puss!

Morgonsmurf!

Hålla alla människor! Tack tjejer för tipsen för håret! Jag har sovit hela natten med silvershampo så nu får vi se om ngt har hänt!
I gårkväll gick jag hem till mamma och myste. Vi tittade på filmen 127 hours, väldigt bra film faktiskt. När vi fick reda på att den var verklighetsbaserad blev den ännu bättre. Fantastiskt vad människor kan klara av i krissituationer.
På söndag börjar äntligen Solsidan igen!!
Nehe, frukke nu.

13/1

Kooomigeeen ge mig tips på vad jag ska göra med håret... Ännu en blekning är uteslutet. Hur mycket hjälper silvershampo?


i´maapaanda

Idag kom mitt paket från Stylebytyra, sjukt snabb leverans måste jag säga! Så nu är jag en panda- och hästring rikare! Eftersom att jag inte har ngn riktig kamera gör bilderna inte ringarna rättvisa. Hästringen är en tvåfingersring. Annars har det inte hänt så mkt idag. Plockat med lite lådor, lagat lite mat, ja typ sånt... Jag sitter och funderar på vad mitt nästa hårsteg ska bli. Tror att det som behövs för att jag skua bli nöjd är en sista blekning men jag tror seriöst att det skull ha förödande konsekvenser för mitt hår. Fast iof, om allt ramlar av behöver jag ju inte oroa mig för att det är kycklingfärgat iaf.
Vi hade iaf mysigt igår, har saknat att hänga med Emmsan.
Petra om du läser det här, jag är på g att ringa dig hela tiden men det kommer alltid ngt imellan, jag jobbar på det!!





Packpaus.

Nu är alla lådor utom en uppackad. Får ta den imorgon för nu ska jag åka till Emma och så ska vi hämta thaimat! Tyvärr så hade två av mina ljuslyktor från Dubai gått sönder :( Får se om jag kan laga dom imorgon...

Tova övervakar så allt går rätt till...

rensning.

Sitter och går igenom ett par lådor som stått i mitt rumi några år. hittade ett litet kuvert från när jag var på klimatvård i spanien 2007. I kuvertet låg en massa lappar, på alla lappar stod det ngt snällt, gu va jag har skratta! En lapp som jag inte har en aning om vem den är ifrån lyder: "Att träffa dig är som att möta våren efter en slaskig vinter". HUR GULLIGT VAR INTE DET?!

God morgon kära vänner!

Fint väder vi har idag! Jag har legat och dragit mig i sängen i över en timma nu, det är typ det  bästa som finns! Börjar bli hungrig så ska väl ner o fixa lite frukke. Sen ska jag ta tag i mina flyttlådor... Och träffa min finaste Emma!
Hoppas ni får en bra dag allihopa!

Emma på besök hos mig i Dubai <3 

Jaaaarå gubbar!

Yooosh, fått jobb :) Bara extravikarie men det är alltid ngt. Gick upp sjuuukt tidigt i morse så jag hoppas att jag kommer kunna somna ok inatt. Har hållt på o plockat lite med mina grejer i rummet här hemma under dagen, kommer ingenvart dock... Ska åka o hämta pappa snart eftersom att jag snodde bilen från honom i morse. Ska stanna till ngnstans och köpa blekingsmedel för håret med, nu måste det fan räcka. Hoppas inte håret går av bara!
Tova har lekt ngn sorts följa manda lek hela dagen idag, hon verkar tro at tjag har ngt i görningen. Vart jag än  går kommer hon med och stirrar på mig. Hon tog en paus i köket för att dricka men så fort jag var på väg därifrån kastade hon sig efter mitt i en klunk och drällde vatten överallt.
Just det, för att fira mitt nya jobb köpte jag två fina ringar från stylebytyra.se , galen rea, 70 kr för båda inkl frakt!
Eftersom att jag har vart så himla duktig och produktiv idag så ska jag bara sätta på en film och lata mig ikväll. Till skillnad från vad jag gör på mina mindre produktiva dagar...

Nehepp, hårfärg var det ja.

underhållning.

Sitter seriöst och tittar på Bingolotto... Utan lott... När vi har typ 100 kanaler...

Blondie in progress...

Okej, jag tog ett beslut. För att ha den röda nyansen på håret som jag vill ha måste jag gå och färga håret hos en frisör typ en gång i månad, får väl räkna med att den blir iaf 1200kr per gång. Det är helt enkelt alldeles för dyrt. jag älskade mitt röda hår, precis där i typ 2 veckor efter att jag färgat det. Men nu måste jag tänka lite ekonomiskt och vad som är enklast, så igår började operation bli blond igen. Jag använde mig av en asvfärgningskräm först. Det blev tokgult/orange. Så nu har jag vart och köpt ny färg. Hoppas det blir bra. Det är ju väldigt svårt vilken färg man än har på håret att få det blondt men det är bara att försöka och försöka igen!

Nu är jag iaf klar med hemtentan. Tänk vad mkt man hinner på ngr dagar.
Men men, lägger upp en uppdatering sen om håret. (om det blev bra, hehe)


9/1

Jag tror att min blogg har lite jullov faktiskt. Blir inte så mkt att jag bara sitter o slösurfar som jag brukar göra i Umeå när min blogginspiration kommer. Här går dagarna bara snabbt förbi. Men här kommer en liten uppdatering från de senaste dagarna. I onsdags gjorde jag, pappa, joar och oskar en utflykt till Tom Tits. Det blev en heldag med klureri (är det ett ord?) och bus. Vi försöker ju göra ngn utflykt tillsammans vid de få tillfällena när alla är hemma i huset. I fredags träffade jag min fina Linnéa för en fika på stan, sen bestämde vi oss för att åka hem till henne och kolla på film. Självklart var vi tvungna att gå till Ica innan för vi kan inte se på film utan popcorn! Vi såg ngn fransk film som var helt ok, men inte mer än så! Fast det var ju förstås mysigt ändå! Jag var och anmälde mig till en kvällskurs oxå så nu blir det matte. Igen... Lördagen gick till att försöka skriva klart min hemtenta. Det gick rätt bra men jag har fortfarande en del kvar som måste göras idag...
Just det! Jag kanske har fått jobb!! Ska dit imorgon och träffa arbetsgivaren! Skulle inte sitta helt fel med lite extra cash!

Äntligen har jag fått tillbaka mitt rum som har varit utlånat till Oskar och Klara under julen. Pappa har köpt en ny säng som formar sig efter kroppen när man ligger i den, jag är skeptisk.


Jag har världens bästa hund!


Linnéa har en hund som tror att hon är typ, en kanin.


Tom Tits!


Pappa shakear loss


Jag snurrade hit och dit i en space ball! Det var faktiskt skitjobbigt då man får den att röra sig med hjälp av sin egen kropp. Om man lutade sig framåt så surrade den alltså framåt.




NU MÅSTE JAG SKRIVA KLART MIN HEMTENTAAA.

Mat och bus!

Hej hallå dagboken. (kul att ni sitter och läser min dagbok liksom, typ högläsning a´la Emma och Tina)
Igår var det söndag. Vi var hemma hos mammsen och käkade middag ggr2. Hon hade som vanligt lagat sjukt mycket mat! Vi spelade spel, drack vin och umgicks. Man borde göra sånt oftare, ett vinnande koncept liksom. Vi spelade iaf Alias och jag och Oskar spöade alla andra med hästlängder (don´t hate the player, hate the game) och sen vann jag, bara jag, över alla. Mohahahaha (jag är världens mest ödmjuka vinnare). Frammåt kvällen var det ngn som sa att den var hungrig och då langades mat fram igen. Det var iaf en väldigt härlig dag och den avslutades med skräckfilm som vanligt.
Imorse ringde Petra och väckte mig helt galet tidigt och jag var så trött att jag inte visste vad jag hette, eller typ vad en telefon var. (ok klockan var typ 10 men jag kunde som vanligt inte somna förns typ 3 inatt) Efter en dryg timme bar det iväg till Busfabriken med henne och jordens finaste gudbarn Evelina. Där sprang vi (läs jag och Evelina, inte Petra som för övrigt är gravid i typ 15e månaden) omkring i labyrinter, klättrade, krälade och åkte ned för rutchekanor (stavning?). Kl.12 var det dags för något otroligt spännande, Bananer i Pyamas skulle uppträda!!!!!!! Alla satt uppradade framför scenen helt spännda av förväntning. Helt plötsligt får alla typ en hjärtattack av musiken som plötsligt strömmades ut i typ olagligt hög volym och showen kunde börja. Vi gick efter halva. Vi käkade lite (mycket) lunch, lekte en massa mer och sen fick vi inte vara kvar längre.
Vi åkte till Mediamarkt och Elgiganten för att leta efter en såndär portabel dvdspelare och hörlurar till Evelina inför deras Malmöresa, men hittade ingenting. Då åkte vi hem till dom och... Lekte... När Evelina somnat såg vi förresten en dokumentär om en kvinna som hade helt sjuuukt långa ben och typ roddbåtar till föttre. Läskigt.

Nu har jag vart hemma en timma eller så och jag har skrivit klart mitt personliga brev och CV som jag ska skicka ut imorgon. Måste få lite caaaash.
Aja, man kanske skulle gå o lägga sig och vrida och vända i sängen ett par timmar innan man (inte) somnar då.

Åååh Evelina kramar B1 eller B2, dom är ganska lika faktiskt, om ni inte tänkt på det innan.

Gott nytt år allihopa!

Sådärja, nu var det ett nytt år. 2010 var ett år med blandade känslor. Jag hoppas att detta år kommer bli lika bra som de bästa stunderna i 2010.
En liten sammanfattning av vad det föregående året innehöll då kanske: Psykologistudier hela vårterminen i ett snöigt Umeå. Semester i februari i Dubai. Mycket fest både inne och utomhus på våren. Några veckor av avkoppling i Norrköping i juni. Jobb och Kroatien med Madani familjen i juli. Jobb på Hillbark hotel i England. Tillbaka till Umeå för studier. Höstterminen medförde besvikelse men även mycket nöje med konsertet och tillställningar. Stockholm i november för att fira världens bästa mamma. December bestod av svåra beslut och farväl av Umeå och hej till Norrköping. Nu får vi se vad 2011 har att komma med.

Nyårsafton var helt ok, det är alltid så överdrivet och alla ska ha så extravaganta planer. Sen slutar det typ alltid med att det känns som vilken fest som helst. Först var ja hemma hos Emma där vi åt 3rättersmiddag och vi kunde se fyrverkerierna som avfyrades vid strömmen från fönstret! Efter middagen gick vi till spårvagnen, helt plötsligt blev vi överfallna av ett helt tak av snö. Det var den frisyren det. Ärligt talat hade vi jävligt tur som inte dog. Jag drog vidare till haga där jag mötte upp Emelie och Johannes och vänner. 12slaget firades med bubbel och glädje. Och REGN... Det har liksom snöat och varit minusgrader i typ 3 månader men på nyårsafton, då ska det regna...

Nu ligger jag o ser på Romeo & Julia. En av de bästa filmerna, ever. Det mest fantastiska med den är att den följer orginalmanus med repliker och allt men utspelar sig i nutid. Aaaaawesom!!!

Det här är den enda bilden från igår, dessert :)

RSS 2.0