"You have 91 new notifications"

Det känns som att jag skriver det här lite väl ofta nu men: förlåt för kass uppdatering!!! Såhär är det, i söndags började jag gå intro på mitt nya jobb som personlig assistent till en flicka som behöver hjälp med sin vardag. Tänker inte gå in på några detaljer angående henne eller vad dagarna består av utan ni får nöja er med att veta att jag nu är personlig assistent :) Alla som känner mig kan nog förstå min förtvivlan när väckarklocka går igårn kl05.10 på morgonen. Men ett jobb är vad jag behöver just nu och det här är ett jag verkligen vill ha, så det är en uppoffring man får göra! Även fast det är långa dagar så går tiden rätt snabbt ändå.
Igår efter jobbet var det som sagt dags för min första lektion i mattekursen. Jag kommer att gå och läsa varje måndagskväll fram tills maj. Jag var helt galet trött när jag var där och kände mig helt mosig i huvudet. Läraren höll upp en tärning och ett häftstift och frågade "kan man räkna ut hur stor chans varje utfall har på dessa föremål i huvudet?" Hela klassen satt tyst och jag som satt längst fram och tänkte "tärningen går ju för det är lika stor chans för alla sidor då de är exakt lika..." Helt plötsligt slår läraren fast blicken i mig och helt automatiskt fortsätter jag mina tankar högt istället för lågt inne i mitt huvud innan jag tänkt klart "häftstiftet har ju bara två sidor se det är ju 50% chans på varje utfall då." Men tji fick jag, om jag hade tänkt klart hade jag kanske kommit på att sidorna är olika tunga och därav olika chans. Ja, nu vet jag inte riktigt varför jag gjorde en sån stor utläggning av detta men summa sumarum, i screwed up, framför hela klassen, första dagen. Great... Nog om detta!

Idag när jag var på jobbet skickade mammsen sms och frågade om jag och josefin ville följa med till Vingåker factory outlet efter vi slutat. Självklart ville vi det så direkt efter jobbet åkte vi hem till mamma för att sedan åka vidare. Det är alltid kul att åka till ngt nytt ställe med mamma för hon har oftast inte så jättestor koll på hur man tar sig dit. Kommentarer som "nej men nu ska vi nog svänga tiiiiill, eeh vänta nu", "skylten pekar ditåt, sväng höger nu nu nu! Faaast, från det här hållet pekar den till vänster, vänd." och "va faaan Welcome to Belgium, nu var det 3e gången vi åkte förbi den här skylten (på jakt efter den rätta vägen ut från Belgienför att komma till Frankrike)Väl där var vi först inne på Ittallabutiken, där gick jag runt lite och hittade sen en stol att sätta mig på medans syster och mor gick omkring och utstötte titt som tätt "åååh" "gu va fint" "den här blå skålen skulle ju passa perfekt i mitt kök! -Ja du har ju blått i köket! - Ja och rött. Och grönt. Och gult. Och orange." Perfekt när man har alla färger liksom, blir så mkt lättare att köpa matchande saker då! Dom handlade iaf lite fina grejer, som jag säkert också skulle åååat och aawat för om jag hade en egen lgh att inreda. Gick vidare till själva huvudbyggnaden (antar jag att det var), hittade inga kläder men däremot köpte jag ett par awesome skor, två par strumpor (räknas det som kläder?) och ett par nya hörlurar för mina har blivit helt glappiga.

Angående överskriften så är det bara ett litet smakprov på hur snabbt kommenteringen av en bild man är taggad på på facebook kan balla ur. Good times, idag kan jag liksom sitta här och larva mig framför datorn för jag behöver inte gå upp kl.5 imorgon för jag jobbar eftermiddag! WUHUUU! Fast ärligt talat är jag så trött just nu att jag överväger att sova utan att byta om eller tvätta bort smink. Bäst att jag går och gör de nu innan allt går åt fanders.
Men vi hörs snart då! (ehee) Puss  (detta inlägg skrevs med lite halvt slutna (haha jag skrev stulna först) ögon, så ignorera samtliga stavfel och påhittade ord, tack)


Namen heeej nya skorna!


Och hörlurarna!


Och strumporna!

Kommentarer
Postat av: Anna

Nice köp! :)

2011-01-19 @ 19:53:19
Postat av: mamma

Någon som vill följa med på en spontan bilsemester i sommar? någon....? inte??

2011-01-20 @ 10:37:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0