Gott nytt år allihopa!

Sådärja, nu var det ett nytt år. 2010 var ett år med blandade känslor. Jag hoppas att detta år kommer bli lika bra som de bästa stunderna i 2010.
En liten sammanfattning av vad det föregående året innehöll då kanske: Psykologistudier hela vårterminen i ett snöigt Umeå. Semester i februari i Dubai. Mycket fest både inne och utomhus på våren. Några veckor av avkoppling i Norrköping i juni. Jobb och Kroatien med Madani familjen i juli. Jobb på Hillbark hotel i England. Tillbaka till Umeå för studier. Höstterminen medförde besvikelse men även mycket nöje med konsertet och tillställningar. Stockholm i november för att fira världens bästa mamma. December bestod av svåra beslut och farväl av Umeå och hej till Norrköping. Nu får vi se vad 2011 har att komma med.

Nyårsafton var helt ok, det är alltid så överdrivet och alla ska ha så extravaganta planer. Sen slutar det typ alltid med att det känns som vilken fest som helst. Först var ja hemma hos Emma där vi åt 3rättersmiddag och vi kunde se fyrverkerierna som avfyrades vid strömmen från fönstret! Efter middagen gick vi till spårvagnen, helt plötsligt blev vi överfallna av ett helt tak av snö. Det var den frisyren det. Ärligt talat hade vi jävligt tur som inte dog. Jag drog vidare till haga där jag mötte upp Emelie och Johannes och vänner. 12slaget firades med bubbel och glädje. Och REGN... Det har liksom snöat och varit minusgrader i typ 3 månader men på nyårsafton, då ska det regna...

Nu ligger jag o ser på Romeo & Julia. En av de bästa filmerna, ever. Det mest fantastiska med den är att den följer orginalmanus med repliker och allt men utspelar sig i nutid. Aaaaawesom!!!

Det här är den enda bilden från igår, dessert :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0