Firema...woman?..

Denna dag har varit helt fantastiskt skönt ledig! Vaknade vid 9, kollade på klockan och bara vände på mig och somna om. Så jäkla skönt. Vakna igen sen efter ett tag och bara gosade med hunden och kollade ikapp på lite serier. Helt plötsligt ringer pappa och frågar om jag vill ha skjuts till bilen (han tog bilen till jobbet imorse och jag behöver den för att åka till jobbet imorgon bitti innan han kommer hem). Självklart ville jag det och fick  lite panik när han sa att han skulle komma med barndbilen typ på en gång och hämta upp mig då jag låg i sängen i pyamas (ja, jag gick ut med tova i pyamas)! Hann iaf slänga på mig lite kläder sen fick man åka brandbil. Haha, pappas jobbarkompisar frågade om jag hade jobbat natt och därför sov så länge. Vad ska man säga, jag gillar att sova liksom! Tog bilen hem och mötte mammsen i hennes nya bil på vägen hem, den var fin :)
Vi åkte och hämtade pizza till kvällen och jag passade på att handla lite att käka till jobbet imorgon.

Nu är det såhär va, jag är ensam hemma i huset, förutom hunden som ligger här brevid, men ändå hörs det fotsteg uppifrån. HAHA just i denna stund när jag skriver detta (skrev det precis innan på FB) så ringer min kära bror och frågar om allt är bra, han ville bara höra så att jag inte blivit mördad. Det var ju omtänksamt! Jag har iaf kollat läget och det verkar inte vara ngn där, ingen levande iaf. *gulp*.

Det känns som att jag har många karriärer på g nu, personlig assistent och nu senast gymnastiktränare. Det är helt enkelt som pappa säger, vi tar över stan min syster och jag. gonna run this town dammit!

Alltså, i den där reklamen där en man står och tapetserar sitt hem i en lilablommig tapet, och sen kommer hans hund och kissar på väggen typ 3 ggr. Varför BÄR han hunden ner för trapporna ut efter varje gång? Sen när är hundar inkapabla till att gå i trappor? Även den reklamen för Elon där en snubbe sitter hos en psykolog och prata om deras priser vilket leder till att psykologen blir upphetsad (?). Den som har gjort den reklamen, borde skjutas.

Imorgon börjar jag 06.45 och slutar 19.00. Bäst att gå och lägga sig. Jag ska bara...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0