Surfers paradise

Imorse lämnade vi Byron bay för att röra oss vidare mot surfers paradise. Vi hade ett litet missöde på vägen då vårat vänstra bakdäck bestämde sig för att explodera mitt på pacific highway. Vi hade tur och lyckades svänga tillräckligt för att inte stå mitt på vägbanan. Ingen blev skadad och vi fick hyfsat snabbt hjälp till en bensinmack i närheten för vi kunde byta däck. Det var väldigt otäckt när det hände och att behöva stå på vägen med all trafik susandes förbi. Men som sagt blev ingen skadad och vi kunde fortsätta köra efteråt.

Nu har vi checkat in på en rätt fin camping här i gold coast och vi hoppas på att slippa genomgå liknande väder som igår kväll, alla tält blev översvämmade och allt blev dyngsurt under den galnaste åsk och blixtstormen jag varit med om på länge!

I måndags vågade Joar och jag oss på att hoppa ut från ett flygplan på över 4000 meters höjd. Det var verkligen heeeelt gryyyyyymt!!!! Fallskärmshoppning är definitivt något jag kommer vilja göra igen. Vi var inte så nervösa innan men när jag såg Joar slungas ut från den öppna dörren sög det till lite i magen :) det var verkligen helt sjukt häftigt!

Hoppas ni alla har det bra hemma!
Puss!


<3

Hej allihopa!

Allt är bra här, anlände till Sydney och mötte upp med Joar och gänget och efter några härliga dagar på bondi beach packade vi bilen och begav oss vidare. Just nu är vi på en camping och imorgon kommer vi till Byron bay. Dör hoppas vi på bra väder och mkt sol och kanske surfning!

Om ni går in på joars Facebook kan ni se bilder från vår resa.

Puss och kram!


Sydney

Tjena! Landade i ett regnigt Australien lördag morgon efter en lång resa. Flighten gick bra trots att det var svårt att få någon sömn.
Jag har träffat Joar och alla grabbar igår, jag tog in på hostel men kommer lämna idag för att joina dom nu.

Planen är att resa vidare norrut idag eller imorgon.

Puss puss!


Kissing the sun

Nu börjar min tid i Dubai ta slut och jag kommer lämna mitt andra hem med många funderingar och förhoppningar.

I fredags åkte vi ut till öknen för att kampa, det blåste sandstorm som det har gjort allt för ofta sen jag kom hit, men när väl tälten var uppsatta och elden igång lugnade sig allt och vi hade en underbar vistelse mellan sanddynerna! Under natten var det dock runt 10 grader vilket var gränsfall, som tur var hade vi ordentliga sovsäckar. Vi träffade på både en sorts ökengasell som jag inte namnet på, och kameler. Fantastiska djur!!

Idag har solen varit vänlig mot mig och jag ligger här vid poolen på en fat boy (ungerfär en sackosäck) och bara njuter!

Jag har även börjat kolla på hostels för Australien, spännande men väldigt svårt att välja!

Jag hoppas ni alla har det bra hemma i kylan!

Svettiga solkramar från Dubai!


Kenya pics.

Nairobi National Park.
Elefanter i Nairobi National Park.
Matar giraffer!
Skolklass i Maasai Mara.
Uttorkad flod på savannen.
Vi träffade en Maasai kvinna som hämtade vatten vid vattenhålet och vi fick följa henne hem och komma in i hennes hydda. Helt fantastiskt.
Träffade på ett 5 vilda giraffer.
Några barn i slummen.
Vi köpte godis och hade fest med barnen på barnhemmet!
"Mitt" rum!
För att spara på el lagade vi mat på gasspis ist för i köket.
Ständigt smutsiga fötter. Kenya är inte världens renaste land...

RSS 2.0