Välkommen vår!

Igår gjorde jag något som verkligen bevisar att våren är här! Jog och Tosse åkte till Halvars för första gången i år och käkade glass! Vi åt liksom glass, utomhus! Hur nice som helst! Okej det var lite kallt. Men ändock!!
Efter den lilla utflyckten åkte jag med Petra och barnen till sjukhuset, Liam skulle göra hörseltest så jag och Evelina gick och tog en fika under tiden. Hon fick välja vad hon ville bland alla bakelser, hon valde knäckemacka. Kul. Jag köpte en bulle åt henne ändå, som Petra åt upp sen. Haha, ungen älskar verkligen knäcke! Sen åkte vi hem och myste och lekte hela dagen lång och på kvällen ville Evelina att jag skulle lägga henne. Som jag har väntat!! Har längtat som en galen gnu efter att natta barn, älskar det! Saknar mina Dubaibarn!

Idag tar jag det bara lugnt, ska iväg och jobba natt sen så är bara hemma och myser med Tova nu. Hon har föresten skadat sig, haltar jättemkt och kan knappt gå. Så synd om henne och jag vet inte vad som är fel. Fick bära henne ner för entrétrappan så hon kunde vara lite i trädgården iaf. Staaackaars Tooovaaa :(





Mina sötungar!


Naaaw!

29/3

Åååh vad jag sov länge idag! Somnade vid tolv igårkväll och blev väckt idag vid 12. Sköönt! Har dock varit galet trött hela dagen ändå och haft jätteont i huvudet. Hoppas det går över tills imorgon...
Jobbade 15-21.15 så har inte gjort så mkt annat idag direkt. Var en sväng på Ingelsta på innan jobbet bara...
Imorgon är jag ledig så ska förhoppningsvis träffa Petra!

Bjuder på en kass dagens:
Kofta H&M, top Zara, jeans Miss Selfridge

Bildbomb

Okej, nu har jag inte skrivit på rätt länge. Till skillnad från alla andra gånger jag ignorerat bloggen för att jag gjort för lite, så är det denna gång för att jag har gjort mycket! Hur nice är inte det?! Tycker dock att det känns lite överflödigt att skriva typ en hel krönika om min helg, så jag bjussar på en bildbomb ist med tillhörande text! Bra va?!

Åkte till Stockholm på fredagen, gick  i en massa affärer hela (jag menar verkligen heela) dagen, köpte ingenting... Mina skor gick till och med sönder, så mycket gick jag! Sen drinkade jag med denna snygga tjejen som jag inte sett på typ 4 år men faktiskt saknat mycket! (missade att fota så jag snodde en snygg bild från henne)


Sen gick jag ut med världens gulligaste lillebror och hans vänner. Jag bodde även på hans soffa hela helgen!




Lördagen spenderades även den med att gå i sjukt många affärer, hittade iaf litegranna kuliga krejjor! (visar en annan dag) Mötte upp min coola storebror, käkade lunch (nej, det skulle varit lunch, men han var 2 timmar sen. Är typ ett syskondrag) på Saluhallen. Det var goott!


Skyndade hem, gjorde mig iordning och gick hela 282 meter för att komma hem till Maria. Där var det födelsedags/inflyttningsfest för hela slanten. Verkligen sjukt kul att träffa henne och Johanna igen! Gick föresten helt random in i en affär på fredagen som heter Grandpa, helt plötsligt ser jag en tjej komma i full fart emot mig (vart asrädd först och trodde jag hade snott något av misstag) men upptäckte snart att det var Johanna, hon jobbar tydligen där! Knasigt värre.

Körde på mina fräsiga linser och röda läppar! Tydligen är mitt hår numera lockigt.


Kärlek alltså!


Värdinnan <3


Johanna och jag hängde i köket (vid bålen) och fotade loss.


Jag lämnade ett stort fint meddelande på Marias vägg. Riktiga vägg alltså, för er som trodde det var hennes facebook vägg. Höhö.


Här börjar bilderna spåra...


Söndagen kom och en mindre pigg panda gick på söder och käkade med denna lilla Annapanna!



Sen åkte jag faktiskt hem.
Det var nog typ, det mesta. Eller det jag hade kort på iaf!


Lookilooki

Nu ska jag åka o jobbalobba. Ska blogga en massa sen när jag kommer hem!

Någon som ser något annorlunda med mig idag?

Mobilblogg

Gissa vad jag gör?! En ledtråd: jag har typ en hel rulle alu.folie på huvudet. Jag sitter alltså hos frisören! Fixar lite ljusa slingor nu när våren kommer, det ör ju typ 13 grader ute idag!! Jag har invigt mina converse för året! Måste köpa nya, börjat bli skapligt slitna... Kul att hon har fått blanda ny färg fyra gånger. Hon hade glömt bort hur mycket hår jag hade sa hon. Haha! Igår var jag, Petra och familjen ute på road trip. Vi åkte till eskilstuna för att kolla på på en bil till mig! Men tyvärr så var det lite mycket som behövde fixas på den så det blidde inget med det. Vi fick ju åka ut på ett litet äventyr. Liam sov heeela vägen. Så söt! Evelina ville dock inte sova! När jag ör klar här ska nog emma och jag göra något kul! Är så himla trött bara, har inte hunnit sova sp mycket efter nattpasset. Visar resultatet sen! Puss!

brb

Alltså jag är snart tillbaka, håller bara på o jobbar lite. 
Imorgon ska jag mysa med Evelina och Liam!

Fick min lönespec igår. Taggar inför nästa helg kan jag lova!!
Tur att man kan bo hos den här lille krabaten.

Välkommen Liam

Idag vid kl.15 föddes Liam Törnell Hurtig. Var där och hälsade på. Jag kan inte förstå att någon kan vara så len och mjuk! Evelina var så himla stolt över sin lilla lillebror! Dom är världens finaste gudbarn, mina gudbarn!


När katten är borta...

Alltså vad hände här?! Jag kom hem från jobbet och så hittar jag Ruffsatuffsa i sängen med Sully... Var kom han ifrån?! Haha, jag har inte sett den blå rackaren på flera år. Hur kom han hit????!



Idag, just nu, håller något alldeles helt fantastiskt på att hända! Jag berättar mer sen. Spänningen är oooliiidlig!

Puss!

15/3

Okej matteprovet är avklart, känns rätt okej faktiskt. Men vi får se vad det blir av det...
Var inne hos min gamla frisör och bokade tid för klippning och slingning nästa vecka. Hon ba "Men heeej gumman!!", vi är bästisar typ. Nejvars men hon är rolig!

Nu ska jag städa lite tänkte jag...

Operation proppa in kläder i en för liten garderob börjar... NU!



Här är min nya coola lampa, den har ingen på/av knapp utan man bara touchar vart som på den så börjar det hända saker! Den har 3 olika ljussteg. COOLT VA?!

Vad är frågan?

Jag behövde hjälp med ett tal på lektionen idag, Lena som är vår lärare undrade om jag behövde hjälp med uträkningen. Ja, svarade jag då, men först ville jag ha svaret på vad fan det egentligen var dom undrade. Alltså jag hatar verkligen matematik. Vad har jag för nytta av att ur en ekvation utlösa var två linjer korsar varandra i ett grafsystem? När ska jag använda mig av denna skill? Aldrig tror jag. Imorgon är det dags för första stora provet iaf. Håll tummarna!!

Idag har jag inte gjort så värst mycket. Chillat hemma, hjälpt pappa lite i köket. Han är så duktig pappa. Alltså nu kommer jag alltid att tänka på Solsidan och Annas pappa, som aldrig får kritiseras, alltid är "så duktig pappa". Men det är faktiskt inte så här hemma, min pappa är duktig på riktigt. Han upptäckte häromdagen att han kan murbruka (eh va? men ni vet typ sånt cement man sätter på väggen när det är ojämt. Inte spackel, men ah...). Talangen låg latent antog han.

Blev bjuden på fest med 50-tals tema av min Angelica idag, ser ut som att jag faktiskt är ledig den helgen så det kan nog bli skitkul! Har inte träffat henne på år och dar typ!

Idag snodde jag en jeansaktig skjorta av brorsan, matchade med jeans från Berska och bruna boots. Kändes vårigt värre! Ja, tills jag slängde på vinterjackan över det alltså.


Puss!

Myggor.

Herregud, myggor. På jobbet idag när vi var ute på promenad såg jag FEM stycken myggor. Alltsååå jag vet att jag tjatar om att jag vill ha vår och allt det, men myggorna behöver väl för fan inte komma först?!
Ja, jag har alltså jobbat idag. Sen blev jag jättetrött när jag kom hem så då blev det bara att slappa. Körde Jing till station förut. Skönt att bli av med honom. Nee jag skoja bara.

Nu är jag ledig på måndag och tisdag! Så himla skönt! Eller, jag har matte båda dagarna så det är väl inte så jävla skönt...

Det blev iaf melodifestivalmys igår hemma hos Emmas föräldrar i Åby. Emma var duktig och åkte ut dit för att plugga. Jag har verkligen saknat att bara kunna umgås när helst man känner för det! Det har nog sjunkt in nu att jag har flyttat tillbaka hit. HELVETE jag skrev "heit". Alltså östgötskan får man ju på köpet...

Imorse tänkte jag köra på läppstift, så det gjorde jag. Men sen kände jag att det blev lite mkt eftersom att jag bara skulle till jobbet och där träffar jag 3 personer liksom. Så det försvann efter ett tag men jag skulle vilja "våga" använda starka läppstift oftare. Finns typ inget snyggare än en välmålad rödmatt mun! På andra iaf!


Måste erkänna en sak.

Jag är kär! Vi träffades för ett par veckor sedan och vi gillade varandra från första stund. Efter det så gick allt rätt snabbt, och igår flyttade han in. Idag körde vi första testturen. Okej, jag snackar alltså om den nya bilen! I like it! Pappa kommer aldrig få tillbaka den, han kan gott behålla den gamla! Fast jag tror att chansen för att det ska hända är typ lika med noll.

Idag har Tova och jag varit ute på en riktigt lång solskenspromenad. Sen fick jag åka till Bauhause och köpa en hyllbräda (eller vad det nu hette) och åka med den till brandstation där farsan höll på o snickra.

Hoppas Emma hinner klart med plugget snart så vi kan kolla på melodifestivalen. Det blir iaf en supertidig kväll för mig  eftersom att jag ska upp 5 imorrnbitti. Tycker faktiskt att det finns en del bra låtar med i år! Brukar aldrig vara sådär jätteintresserad av att kolla, blir så jäkla långdraget med alla deltävlingar men eftersom att jag jobbat varje gång det har varit så har det bara blivit så att det har varit på i bakgrunden.

Alltså programmet "Äntligen Fredag" är så jävla värdelöööst. Thomas Järvheden eller vad fan han nu heter är sveriges Ooocharmigaste och Sean Banan är bara misslyckad och patetisk. Fast det är liksom bra ändå för att programmet handlar om youtubeklipp. Jag gillar mest klipp med djur, barn och folk som slår sig! Så det finns gott om videos att välja mellan!  Här är ngr roliga hundar

Åååh sköna fredag!

Jobbade natt och sov till 14.30! Alltså jag älskar att sova! Sen käkade jag lite och så åkte jag och pappa och hämta hans nya bil! Den e niiice. Sen kom Emma och hämta upp mig så åkte vi till Ingelsta och shoppade lite :)

nya skor


Jeans


och tisha!


Så himla läskigt med tsunami i Japan, min fina vän Penny bor där nu men hon har klarat sig bra. Skönt att höra.

<3

LGH FTW

Alltså kolla in denna lägenheten!!! Om jag hade råd att köpa lgh just nu skulle jag lätt köpa den! Den har även en supergullig liten klädkammare i anslutning till hallen, perfekt för alla oss med lite för mkt kläder och skor :) Och för er som inte har för mkt kläder och skor, så har du bara ett par minuters promenad in till galleriorna på stan för att se till så att du kan fylla ut garderoberna :) I LIKE!





Hallå den kan liksom bli din, VAD VÄNTAR DU PÅ?!

Gult är inte fult.

Sådär, nu var denna dag avklarad. Jag vill typ inte se ett enda mattetal mer i hela mitt liv. Det kan iof bli svårt eftersom att vi har prov nästa vecka...

För ngr timmar sen fick jag ett sms av min söta vän Maria, hon fyller år och har flyttat så nu ska hon ha fest. Den helgen jag är ledig!! Blev så himla glad! Maria och jag lärde känna varandra när vi båda jobbade i Dubai. Ska bli så kul att ses igen, blir alldeles för sällan! Förhoppningsvis kommer ett par andra Dubaipinglor oxå! Tänkte åka upp på fredagen och hänga med Joar, parta hos Maria på lördagen och sen dra hemåt på söndagen. Kommer bli awesome!!

Har glömt dela med mig av en sjuukt välluktande nyhet. Fina hade med sig en present i form av ett doftljus i en kokosnöt från Domenikanska Republiken till mig, det luktar helt galet gott av passionsfrukt och är 100% naturligt. De e niiice!



Här är pandan idag och hon har på sig jeans med hög midja från Miss Selfridge, linne från The lin company, klocka från Freaky Quartz och halsband från JC!

7/1

Alltså hur ofta kan det vara måndag egentligen? Det är måndag på tok för ofta tycker jag.
Petra och Evelina har varit här på en liten lek/fikastund och så har jag pluggat resten av dagen... Och så har jag faktiskt kollat en snabbis på asos.com på en massa fina färgglada vårkläder som kommit in. Vill klicka hem typ, allt. 
Blää nu ska jag snart åka på matte...

Haha, måste dela med mig av världens skönaste kommentar som mitt gudbarn Evelina kläckte ur sig när Norrköpings tidning frågade henne vad som är bäst/sämst med att vara tjej. På vad som är bäst sa hon "vet inte" och på vad som är sämst blev svaret "att mamma är tjock!" Hahaha, hennes mamma Petra är ju alltså snart 9 månader gravid! Skön unge :)

Sötungen och jag i sommras

Kung i baren?

Åååh jag längtar till lööön! Jag är ledig den helgen med så då måste jag göra ngt kul!! Detta väljer jag mellan just nu: weekend i London, fetfest med Hoffmaestro i Umeå, partyhelg i Stockholm eller vara hemma i Norrköping. Jag vill att det ska vara nununununuuuu! Jag är så sjuukt taggad på helg och fest nu så jag vet inte var jag ska ta vägen snart! Sen jag började jobba 15e januari så har jag jobbat varje helg, grejen är att jag åker till jobbet antingen 06 på morgonen eller 18 på kvällen. Vilket gör det omöjligt att gå ut. Men om 3 veckor, då smäller det! Fan vad jobbigt det skulle bli om jag typ, blev assjuk och bara kunde ligga hemma den helgen nu. Haha, skulle vara typiskt mig...
Nu lät det väldigt mkt som att jag klagade på mitt jobb, det gör jag ju förstås inte!
Ett alternativ till den galna partyhelgen är ju faktiskt att spendera en massa tid med en viss liten gosknodd som är beräknad till 20e mars! Evelina ska ju få en lillebror!

Nu är det bara en sisådär 2 timmar kvar tills Fina kommer och löser av mig här på jobbet. Har faktiskt varit rätt trött inatt. Märks att det är 5e natten man jobbar... Fast det har ändå gått bättre än väntat så det är ju bra!

Alltså alla människor, jag behöver en bil ASAP. Här är ngr krav som gör att hitta en bil är lite omständigt: den bör vara skattad och besiktigad nyligen, den bör vara någolunda rostfri, inga "går lätt att fixa-bilar", den bör vara en modell som jag tycker är fin/söt/cool och den får inte under några omständigheter vara vit. Och inte för dyr. Helst gratis.
KAN NÅGON FIXA?!

Äntligen lördag!!

Nä, jag skoja bara. Det är inget spec med att det är lördag, för jag jobbar ändå!
Idag när jag vaknade var Fina o Krille här. Snackade lite och sen kom pappa och Karin hem med fika!
Tänkte på en sak när jag åkte hem från jobbet imorse. Alla säger alltid att dom älskar solnedgångar och så. Men sanningen är faktiskt att jag älskar soluppgången ännu mer! Det var nästan som att jag glömde bort att jag körde bil för jag satt och tittade på himlen.
Nu ska jag ta och försöka blunda lite en kvart eller så och sen åka tillbaka till jobbet. Jag bor typ där :)

Vill bara säga igen att jag är så himla glad att min kära syster är hemma igen!!
<3  


Gimme.

Någon som har tekefonnummret till trummisen i foo fighters? Feen free att ge det till mig isf! Dom var på skavlan idag, undrar on han är medveten om vad vi har för väder i Sverige. Han har nämligen board shorts på sig! påminner om Liam, han ägde typ ett par jeans och resten hade alltid board shorts på sig. Tills vi blev tillsammans, då blev det jeans lite oftare iaf :) Träffade världens bästa syster idag en stund, har saknat henne! Det är alltid jobbigare när andra åker bort än när man själv är iväg. Nu är jag tillbaka på jobbet igen iaf. Jag är superhungrig så jag kanske tar o äter min matlåda snart. Brukar äta vid midnatt och frukost vid 05 men va fan, får väl live on the edge lite granna.

God morgon allihopa!

Jag vaknade för ett tag sen ur en dröm där jag var med i Glee! Jag sjung Martin Solveig-Hello till Puck. Då blev han kär i mig. Det var AWESOME!
Måste ringa mamma o fråga om jag kan låna hennes bil inatt. Eller kanske mormors. Eller ha kvar Finas :) Sen tänkte jag att jag på ngt sätt skulle hinna gå och klippa mig idag. Vi får väl se hur det går... Börjar 19 ikväll.
Nej, ändrade planer. Ska träffa Fina & Krille vid 14. Fast det vet dom inte om än :) Måste duscha nuuu!


.

Okej kompisar. Nu har jag lugnat ner mig lite.Föregånde inlägg är ett lysande exempel på hur jag blir när jag är arg. Är liksom asförbannad just när det händer och om jag tänker på det under dagen blir jag arg igen. Sen blir jag mer som "aja skitsamma..." Så ni vet!
Jag sitter på  jobbet och det är ovanligt lugnt. Jag sitter och kollar lite weekend resor till London. Jag har faktiskt aldrig varit i London. Bara i Liverpool och Manchester. Jag hoppas på att min kära Emma kan åka! Grejen är att eftersom att jag aldrig varit i London så är det lite granna svårt att kolla boende och sånt. Vet ju inte vad man vill bo nära! Någon som har ngr tips? Är mest intresserad av att vara nära bra shoppingområden!


Heeelveeeteee.

Oooh jag är så fruktansvärt irriterad idag!! Ems som bor i min gamla lgh i Umeå skrev till mig att jag har en avi från posten där. Så mina mobilskal har alltså av någon fucking jävla anledning kommit till Umeå. Jag ringde till posten och dom "eftersänder inte paket". Nej, det kasnke ni inte gör, för ni är dumma i huvudet. Det är heller inte tillåtet att någon av mina vänner går och hämtar ut paketet i mitt ställe. Paketet kommer nu att ligga där tills 8e mars och sen, skickas tillbaka till Kina. Alltså jag dör. Posten är sämst! Det är inte första ggn dom fuckar upp mina grejer, trots att jag adressändrat komemr fortfarande post till Umeå, på posten står "addressändrat till norrköping" MEN DOM KOMMER ÄNDÅ DIT. Plus att min lillebror, som bor i stockholm får en del av min post. Jag trodde typ att postens uppgift var att skicka post, till rätt address. Tydligen inte... GAAAAAAAAAAH.

RSS 2.0