Hej måndag.

Då har ännu en jobbhelg passerat. I fredags var jag på stan och shoppade lite nödvändigheter, hämtade bland annat ut mina nya glasögon! Jag känner mig lite som en modern Urkel, ni vet från den där gamla tvserien?! Sen Åkte jag och Linnéa hem till Emma för en liten kort fredagsmys. Emma började jobba 22 på kvällen och jag skulle upp 05.00 morgonen efter så det blir en tidig kväll. Men bättre än ingenting! Vi lagade mat och så. Lördagen jobbade jag 6.45-19.00 så det var typ det enda som hände den dagen. Söndagen jobbade jag med och sen på kvällen kom Petra och Linnéa hem till mig en stund!
Men nu är det ny vecka igen och jag ska åka på matte ikväll och sen direkt därifrån till nattpass sen. Jobbar alla nätter utom torsdag denna vecka.

Jag vill resa ngnstans! Funtar typ på en weekendresa till london eller så. Någon som vill med? Sjukt sugen på att shoppa!!

Mina kitchen elfes



.Glasögonorm.


.Dagens.

Nu ska jag åka o jobbaaa. Fick löneförhöjning med 5kr idag btw, yäääy.
Om det finns internet inatt ska jag blogga om ngt kul. Puss!

Kofta Zara, top från Peak performance och jeans från Paige Jeans!

Cup cakes!

Baka baka liten kaka! Kommer bli gooott! Det enda som är dåligt med att baka är att det blir disk...
Idag åt jag upp den sista biten lasagne. Jag har ätit lasagne varje dag sen i lördags. haha! Det är ju gott iof.

Tadaaa!

Te, the, té.

Hur många stavningar finns det på drycken te? Jag tycker iaf att man ska stava te, ellar vad vet jag men jag kommer att göra det iaf. Ja, jag sitter och dricker te här mitt i natten. Så sent, tänker ni då! Men det är lugnt, jag är på jobbet. Nu är det lugnt som i graven och jag tänkte bara titta in lite här innan jag fortsätter fixa lite. Det som är lite störigt är att jag är så himla himla himla torr  i halsen, känns typ som taggtråd, så jag måste dricka typ hela tiden. Vilket leder till att jag blir kissnödig. Ja, ni kan ju tänka er vilka problem jag har. Plus att jag inte kan andas genom näsan. Men men.

Fick för övrigt ett sms idag (igår) om att mina nya glasögon är klara! Ska förhoppningsvis orka mig ner på stan imorgon (idag) och hämta dom!
Innan jag åkte till jobbet förut så stannade jag och tankade. Det tog seriöst typ 10 minuter. Jag har ju Finas bil nu eftersom att hon är utomlands, och hon visade mig innan hon åkte hur man öppna och allt. Men det bara gick inte! Plus att det var -100000000°c ute så jag kunde ju typ inte greppa det där lilla locket man skulle vrida på. Plus att det stod ngt på locket som jag försökte läsa, upp och ner, utan någon vidare lycka. Får väl hoppas på att de som var inne på macken hade en roligt föreställning iaf!

Här sitter jag med mina idominläppar och har ont i näsan.

Snoooooor.

Jag är förkyld. Som fan. Haaaatar att vara förkyyyld... Alltså min mun och mina läppar är heeelt sönder. Läpparna spricker och  börjar blöda så fort jag äter/dricker/pratar/jäspar/ler ja, allt. Nu har jag anammat idominlooken, tur att man jobbar natt. Då kan man se ut precis hur man vill. Egentligen vill jag bara bädda ner mig, äta en massa glass och sova. Nu ska jag ta en nap.

Hallååå ja.

Nu har jag visst inte skrivit ngt här sen i torsdags, fy mig! Men vad har jag gjort då? Mest jobbat faktiskt... Nattpass torsdag-söndag och igår var jag ledig! I söndags fyllde farmor år så vi var där och käkade middag och fika, därifrån åkte jag direkt till mamma. Hon ska som sagt flytta så jag kollade igenom lite grejer som hon inte ville ha längre. Kan säga såhär, jag behöver inte köpa ngt porslin när jag flyttar till egen lgh iaf :) Sen chillade vi och  kollade på film.
Igår var pappa och jag i Finas hus och rev hela deras kök och en vägg! Eller, jag hann inte hela väggen eftersom att den var i ngn sorts betong. Men fick ju gå lös med en yxa så det var rätt kul ändå. Tills jag skadade mig, såg ju kanske lite fjantigt ut men ärligt talat så gör det fruktansvärt ont. Nagelbandet och en halv cm skinn har liksom dragits bort och nageln börjar bli blå :( Kan inte använda fingret ens till att skriva...
Åååh jag börjar bli så himla förkyld också... Vill verkligen inte!!  (Det var detta inläggets klagorad)

Gärkvällen spenderades hemma hos Emma, först fick jag jättegod middag sen gjorde vi hallonmuffins :) Allt detta plus massa avsnitt av Gossip girl! Mys mys!

Föresten, jag är på jakt efter en bil, om ngn vet ngn som vill sälja sin för helst under 9 000, säg till!
Ikväll går jag på mina nattpass igen. Hörs sanrt igen! Puss

Okej, här kommer lite bilder då.

En liten kusin. Eller ja, inte så liten längre iof.


Operation riva kök.




stackars Tova har gått in i väggen...


MAN DOWN MAN DOWN!!


hard work work




17/3

God morgon! Idag skulle jag sova jättelänge men så hade jag glömt att dra ner persiennerna igår så vaknade av att det var sjukt ljust i rummet alldeles för tidigt. Men jag kommer förhoppningsvis kunna sova lite på eftermiddagen. Ska ju jobba natt nu! Snart ska jag ner på stan för att göra synundersökning. Blir nog bra. Dags att börja fixa sig då. Ska bara kolla klart på project runway, Loves it. Puss!

16/2

Vi var och kollade på Finas och krilles nya hus idag, det kommer bli skitbra! Nya golv och tapeter och ja, allt, sen blir det jättefint! Bra köp :)

Det är typ världens största fönster, jättebra bild blir det i motljus. 


Sen var vi på en second hand affär och letade kläder för en 70-80tals fest. Hittade bra skit.
Börjar jobba imorgon igen, och Fina åker till Domenikanska republiken. Fett orättvist.

Farsan kör på Onepiece som alla coola bloggerskor. Typ.

Listar en lista

Vilken svordom använder du mest? Svär inte så ofta, men när jag väl gör det så blir det oftast Faaan helvetes jävla... Följt av det jag är upprörd över.

Vilken tid är din väckarklocka inställd på? 05.15   8(
Var köper du dina matvaror ifrån?
Pappas kyl.
Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden? Nej.
Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? En resa.
Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan? Ja, den handlade om... Skäämt.
När var senast någon stötte på dig? Eeh, härom veckan fick jag ett "fråga chans sms", räknas det?
Vad åt du till middag senast? Maxburgare.
Kan du vissla? Ja! Fast inte så bra.
Tittade du på tecknat när du var liten? När jag var liten???
Äger du några popband t-shirts? Tror inte det, har en med Moneybrother dock.
När flög du senast? I december.
Pratar du några andra språk? Engelska och en del tyska, ännu mindre spanska.
Har du gråtit offentligt? Säkert, fast kan inte komma på när. Gråter ytterst sällan.
Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar? Nja, kanske det. Skulle vilja ha en anchor piercing.
Vad har du med dig in på bion? Popcorn och Coca cola ftw.
Vad har du för väder?
-5 och snö.
Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet? Hotell C Och Projekt arbetet.
När sov du senast på golvet? Ingen aning, gör inte det så ofta eftersom att jag har en säng...
Vilken är din favorit drink? Bacardi Razz
Gillar du din boendesituation? Ja det funkar.
Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? Fungerar gör man väl hur ngr timmar man än har fått men jag mår bäst efter 10 timmar.

Är dina dagar fullbokade och stressiga? HAHA!

Hamnade du ofta i trubbel för att prata under lektionerna? Nej, jag var smart nog att viska.

Hur gammal blir du nästa födelsedag? Eeh, 21...
Tror du på liv på andra planeter? Ja om typ växter och sånt räknas in. Och Aliens.
Vad säger du till dig själv när allt känns svårt? Faaan helvetes jävla...
Skulle du någonsin hoppa fallskärm? Idag om ngn annan betalade.
Tycker du om att krama folk? Nja, sådär.
Äger du en digitalkamera? Ja, fast den funkar inte.
Vilka kändisar har du blivit jämförd med? Scarlet Johanson och Fergie (lol)
Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det? Vänta nu, är det någon av mina vänner som försöker köra med omvänd psykologi här eller?
Får du dåligt samvete efter du ätit kött? Nej, det är ju mat... Grönsaker dock. Det är ju djurens mat...
Är du mörkrädd? Nattlampa ftw.
Tre saker du alltid har med dig? Mobil, bankkort och nycklar. Nej, inte alltid men oftast.

15/2

Hallå hej! Idag har det varit tisdag. Det var väl inget med den här dagen som var specielt för en tisdag direkt... Mamma och jag åkte på lägenhetsvisning i förmiddags, den var asliten och skabbig. Inget o ha. Efter det drog vi till Pizza hut och käkade. Tycker iof att det är godare med vanlig pizza, man blir så sjukt mätt av den tjocka degen. Har för mig att man kunde välja thin or thick crust när vi brukade käka där i Dubai.
Efter det drog vi hem till mammsen för att fixa iordning hennes lgh inför fotograferingen imorgon. Herreeeguuuud, hon hamstrar värre än mig! Alltså hon har så sjukt mkt grejer som är fina och så, men det finns liksom för mkt av allt. Eller snarare, det fanns för mkt av allt. Jag fick leka bad cop och tvingade stackars mamma slänga en massa saker. Blev flera stycken stora sopsäckar. Hon såg helt förtvivlad ut till en början men kom snart in i det och slängde typ, allt.
Det tog iaf ganska många timmar. Sen satt vi och provade läppstift :) Har fått sjuuukt mycket grejer som jag ska prova igenom nu de nästkommande dagarna. Eller jag hinner nog inte på bara ngr dagar, säg ett par veckor ist.

Snälla gud, jag sitter och har det där programmet "Sommar i Sverige", alltså det är ju så pinsamt att jag bara vill dö. Bästa kommentaren var iaf från en dotter om sin mamma "jag tror inte att mamma skulle bli någon bra delfin, hon kan ju inte andas under vatten..." Ja, vad ska man säga...Den enda familjen som är rolig är dom med båten, för dom är så jävla dåliga!

Träffade även min ex roomie Tosse idag, han har flyttat ner till Norrköping och hade plockat med sig lite stuff som jag inte fått med mig när jag flyttade. Va snääällt. Han tyckte jag var uppklädd, då fick jag förklara att jag inte var uppklädd, jag var bara klädd som vanligt, som man ser ut när man inte bor i norrland... Haha!

I has Iphone <3


Fina tulpaner i mitt fönster


Dessa fick slängas, även fast de var minnen från när vi var i New York




Ja, fick som sagt lite stuff idag :)


Lite olika färger på läppennor, ögonpennor och läppglans!


Idag har jag haft på mig svart kjol med hög midja från H&M, top, knästrumpor och tubsjal från Gina, strumpbyxor från NK och min mormors ring!




Hejrååå!

14/2

Hallå det är tydligen någon sorts kärleksdag idag, alla hjärtans dag kalla den visst. Känns som alla andra dagar tycker jag! Jag fich iaf en ask med gelehjärtan av farmor o farfar, alltid ngt :) Idag har jag iaf ont i huvudet och mår illa. Känns inte så värst kul, men det är sånt som händer! Ikväll är det skola som vanligt. Igår var jag verkligen astrött när jag kom hem från jobbet... Ska bli skönt att vara ledig ett par dagar nu!

Här var vi hemma hos Fina. Hon är inte så bra på att ta kort :)


Mormor och Mary


Min fina ring som jag fick av mormor!


Här är min valentines date:

Blank.

Vad fan. Jag hade skrivit ett sjukt långt inlägg, sen när jag skulle publicera så försvann allt för jag hade tydligen blivit utloggad.skit oxå! Nu ska jag försöka komma ihåg lite av vad jag skrev. Typ att stylisten för melodifestivalen borde sparkas, synd att det enda man kunde tänka på under vissa bidrag var "vad fan har dom på sig?" varför ska dom alltid gå för långt?? Sen berättar jag om gårkvällen Som blev väldigt lyckad hemma hos fina med mormor och Mary. Jag fick en jättefin ring av mormor med! Ja, sen var det en massa mer men orka skriva igen... Jag jobbar iaf, även denna helg. Det har blivit tradition :) usch jag är redan hungrig och tog inte med mig tillräckligt att äta. Slutar om bara 8 timmar... Aja vi hörs med lite bilder i då när jag lärt mig hur man lägger upp det från telefonen! Puss!

Gokväll.

Sitter på jobbet och upptäckte just att jag då och då kan gratissurfa på någon närboendes internett. YOSH! Fast det funkar bara ibland och är inte spec snabbt. Men vad gör det! Just nu är det lugnt som i graven här så tid har man ju liksom.
Häromdagen la jag ett bud på en traderaauktion. Annonsen var för två bumpers samt plastskydd för fram och baksida. Jag budade hela 9 kronor! Sen åkte jag till jobbet och tänkte inte mer på det, bara det där plastskyddet kostar 199 kr på MM. Men sen när jag kom hem från jobbet, då hade jag fått ett mail om att jag vunnit! Hur nice var inte det?! Det är ngn som sitter och skickar sånt därnt från Hong Kong där det typ är gratis med sånna prylar, så jag får väl vänta ca 2 veckor eller så, men fatta vad mkt cash jag spara!

En annan sjukt bra nyhet jag fick idag var av Johannes som berätta att ännu ett Gleeavsnitt släppts. Så det kom alltså ett både i måndags och igår. Alltså det är nästa för bra för att vara sant! Älskar Glee! Alla som gillar lite halvfjantiga serier/filmer med sång och dans borde se det. Eller, inte borde. Måste!

Och för alla ni där ute som sitter och oroar er, svaret är ja. Mina knän måste nog amputeras. (Obs, denna kommentar kommer ej från en doktor, inte ens en sjuksyster, eller typ en skolsyster. Bara från mig.)

Heeej snart flyttar ni hem till mig. Detta kommer typ bli en utav de första gröna sakerna jag äger. Förutom ett par skor. Och säkert ngt mer.

Typiskt.

Här försöker man vara duktig och skotta snö. Vad får man för det? Jo det ska jag tala om. Man får två sönderslagna knän. Jag tog i som fan och så helt plötsligt ligger jag raklång över snödrivan jag så fint jobbat ihop. Förutom mina knän, som var först ner i marken, dom träffade stans hårdaste isfläck som jag så fint hade skottat fram. Helvete vad ont det gör! Båda knäna är helt svullna och det dunkar i dom :( Plus att det snart inte kommer att märkas att jag skottat. För att det snöar. Heeelvete.


10/2

Jahopp, då var det vitt vitt vitt överallt igen då. Jag var verkligen inställd på att det skulle komma mer snö men nu när den väl är här känns det helt deppigt. Bara tanken på att behöva använda mina asfula vinterskor längre får mig att vilja spy. Typ. Inte ens hunden vill gå ut. Annars då? Jo min kära syster och hennes fästman (höhö) ska nu bli husägare! Jättekul att dom till slut fick det huset dom ville ha! Imorgon ska jag till deras nuvarande hem och göra pizza som vi ska äta med mormor och Mary. Hoppas dom gillar pizza :) Nu ska jag ta o chilla lite. Ska jobba natt sen. Måste gå o köpa cola sen så det blir lätt att hålla sig vaken. Kokain alltså. Nej, skämta bara, coca cola.

Vitt var det igen ja.


meeen,

Hej iphone

Nu kära vänner har jag äntligen en iphone 4!!!! Jag ar gladaste pandan i stan! Jag bara såg den där i affären,den liksom ropade på mig. Så nu är det iaf gjort. Sen köpte jag en tubsjal och ett par knästrumpor för presentkortet plus att jag hittade ett supersöta örhängen som faktiskt bara kostade 20 spänn! Bion var bra, jag mår rätt illa nu för jag åt upp all min popcorn på jättekort tid. Sen åt ja upp typ halva Emmas med. Vad kan jag säga,jag gillar popcorn... Okej men nu ska jag gå o lägga mig och lägga ifrån mig telefonen. Snart.

Jerry... Perry...

Vi drar!

Ner på stan nu för första gången sen jag kom hem innan julen :S Hoppas jag inte går vilse. Skäääämt.
Puss!


Tack för att du väntar...

Jaaaa herreguuud jag har förstått att ni är tacksamma för att jag väntar CSN, ni har sagt det var 15e sekund de senaste 14 minuterna nu. Tänkte att det var bäst att ringa dit och se till så att min studieinfo är rätt, ser lite knasigt ut på min personliga sida. Jaha, nu svarade dom och tydligen ligger mitt ärende kvar hos en handläggare, hur länge ska det behöva ligga där egentligen? Det enda det står är att jag har tagit studieuppehåll och att jag inte längre vill ha lånet. Rappa på CSN. Jag lovar att jag kommer få ut lånet ändå och sen typ återbetalningskrav på en miljon...

Nåja, snart ska jag ner till stan och kolla litegranna. Hittade ju faktiskt ett persentkort på Gina när jag rensade bland mina väskor, kanske kan hitta ngt litet roligt! Sen ska jag och Emma på bio! Fira hennes födelsedag lite.

Igår kväll när jag var på kvällspromenad med Tovisan så regnade det, jag gillar regn så jag drog på mig gummistövlarna och traskade på. Grejen med gummistövlar är att man kan inte ha dom på sig utan att vilja gå och nästan hoppa lite i alla vattenpölar man hittar. Bara för att man kan liksom! Det som inte är så bra med gummistövlar är att dom alltid "plumsar" rätt högljudt mot vaderna när man går. Inga bra smygarskor med andra ord. Plus att det inte är så jättesnyggt, ja, såvida man inte har typ blommiga eller färgglada stövlar då. För då är det faktiskt fint.

Ful stövel:



Fin stövel:

24

Idag fyller världens bästa Emma år! Kommer tyvärr inte kunna fira henne idag för våra scheman krockar. Men imorgon hoppas jag att vi ska träffas, gå på bio eller ngt sånt kul! Grattis iaf! Du är min bästis! (alltså grattis på födelsedagen, inte till att vara min bästis. Eller jo, grattis till det med!)


Jag känner att jag måste få skriva av mig om en sak här i bloggen. Det gäller min far, jag tror att han har hamnat i ngt sorts beroende. Ett ananasberoende. När han kom hem tidigare idag upptäckte jag den i Tempopåsen, ananasen. Det verkar som att han alltid måste ha en ananas hemma, fast jag har bara sett honom äta ananas här hemma en enda gång. Måste kanske göra en intervention snart, innan den tar över hans liv. Nej, skämt åsido. Han verkar gilla att köpa ananas.

Nu ska jag ta och göra mig iordning lite och sen dra till skolan. Är det verkligen måndag igen? Redan?..

Industructible.

Taggar nästa nattpass med Robyns fantastiska Industructible, kul att man har haft samma idol sen man var typ 10 år och hon bara fortsätter att vara helt amazing!! Nu ska jag packa ihop mina grejer och bege mig till mamma för att lämna Tova och plocka med mig en matlåda, tacogratäng ftw! Lite synd att det tar så lång tid att åka till jobbet, tar ca 30 minuter, plus att jag alltid är nojig att det ska hända ngt på vägen eller nått så jag åker typ 45 minuter innan :P Better safe than sorry I always say! Eller okej det är nog inte direkt mitt dagliga motto men när det gäller jobb vill jag alltid vara i tid, annars är jag alltid sen. Alltid.
Puss!

Orkar inte blåsa håret idag så nu får det bli lilla my frisyr!

Hej lördag.

Nu känns det lite som gamla goda tiden, somnade 8.30 imorse och vaknade kl 15. Skönt! Men nu är det ju inte på grund av ngn fest eller ngt annat sånt nice, utan jobb. Men det är ju nice det med! Känner liksom att det kommer bli skänt med cash! Inatt måste jag nog ta med mig mina matteböcker, känner att jag inte riktigt har koll på det vi gick igenom förra veckan så får nu jobba lite till på det med.

Men nu ska jag fixa lite, duscha och så och sen åka och jobba igen vid 18. Ska lämna hundvalpen hos mamma också innan jag drar. Vad ska man äta idag då?..

Jealous much?!

Gjorde nyss smoothie, sjukt länge sen man åt det! GOTT!! Massa gott i, hallon blåbär, youghurt och 3 skedar glass!



O.C

Satte på tvn och det är O.C!!! Shit vad besatt man var av det när det visades i början. Och till råga på allt är det "christnukka"avsnittet, Wuhu! Jag brukar alltid på julabstinens när jag ser ngt program på tv där det är jul, men nu längtar jag bara till våren och sommaren!
Hallå, hur skönt är det inte ute då?? Jag hade vårjacka på mig när jag var ute förut! Iof hade jag underställ och tjocktröja under men ändock, vårjacka! Fast sen läste jag precis att det är snöstorm i sthlm. Här är det mer bara storm. Blåser så sjukt mkt!
Idag har jag bara tagit det lugnt, sov länge! Jag ska ta en liten nap senare igen, ska ju jobba natt denna helg! Så nice! Jag drömde dock härom natten att jag somnade på jobbet och inte vaknade när det var skiftbyte, lite panik jag hade när jag vaknade! Jag drömde även att min syster berätta för mig att hon var gravid, vilket mycket väl kan vara sant, för jag drömde samma sak både när Petra var gravid med Evelina och när Angelica var gravid med Molly. Innan dom ens visste omdet själva alltså! Shit, tänk om jag har släppt värsta bomben här nu. Typ "you heard it first at amandaskott.blogg.se", skulle vara rätt coolt ändå.


Min säng!

Nu får jag äntligen tillbaka min säng! Idag verkar bli en såndär städ och fix dag. Vi ska åka o slänga en massa saker på returpunkten sen också.
Igår hemma hos Petra bakade vi chokladbollar och lekte och lekte, fast Evelina tyckte vi bara hade lekt en enda gång när det var läggdags vid 19. Det beror väl på hur man ser på det liksom.

Äta mat nu!

Gulligaste Evelina



Baka baka liten kaka.

Nu är det dags att börja göra sig iordning. Jag ska till Petra och Evelina, tror vi ska baka! Fick visst lite bråttom helt plötsligt. Hej!

RSS 2.0