Jobbhelg

Jahapp nu har jag varit vaken i ca 3 timmar och nu är det typ dags att åka till jobbet igen! Haha dessa helger är för härliga!..
Så... Ja... Det var typ bara det.
PUSS så länge!

Morgonruffs

Vaknade av att hunden låg på golvet i mitt rum och sprang i sömnen, sen vaknade hon och kollade upp på mig sådär gulligt morgonruffsigt som bara hon kan göra! Alltså jag vet att jag skriver rätt mkt om min hund. Men hon är bäst. Okej?!??!.
Idag tänkte jag att jag skulle åka till stan en snabbis och lämna tillbaka ett par shorts som jag råkade köpa i fel storlek... Elelr okej, jag visste att det var 38 men tänkte att dom fick duga för att det inte fanns ngr 36or kvar. Men nu när jag har provat dom här hemma sitter dom verkligen skitfult. Aldeles för stora...
Sen ska jag jobba natt. Undrar vad man ska underhålla sig med då då.
Oj nu hade vi precis strömavbrott. Knasigt...

Bumper

Äntligen så har mina Iphone bumpers kommit! Hämtade ut dom igår. Det är en rosa och en svart. Dom är verkligen perfekt, inte för mjuka och inte för hårda, precis vad jag ville ha!
Nu ska jag åka o jobba. Puss!
It´s okay... I´M A NINJA.

Lillsjön.

Tova och jag tog en tur ut till Jursla och motionerade lite. Händelsefull runda faktiskt. Vi träffade på en Hjort (tror jag det var), såg en orm (igen, 3e ormen jag ser på en vecka) och Tova fick för sig att det var riktig sommar och ville traska ut i vattnet. Hon hade nog inte räknat med att det skulle bli djupt direkt så där stod hon med bakbena på marken och frambenen liksom simmandes i sjön. Så det var bara att kuta fram och dra upp henne. Hon verkade lite förvirrad men glad ändå... Sen efter rundan gick vi ut och la oss på bryggan och chillade en stund. SÅ skönt, vill ha sommar sommar sommar!
Imorgon börjar jag 13.00. Nice!
Ser ni?? Så fin!
Tovas badplats
Lycka...

Sommaridyll

Alltsåååå, hur sommaridylliskt ser inte detta ut?! Grönt gräs och blommor överallt! Sa såg det iaf ut när jag var ute och gick igår, härligt! Idag är det inte lika fint väder dock...
Direkt efter jobbet igår åkte jag ut till Hollsta för att fira lillkusinen. Det var full rulle där med kusinbarn och andra barn. SuperNannyn i mig vaknade till liv lite igen, den gör gärna det när barn inte uppför sig så som jag tycker är lämpligt. Haha, nejvars det är kul med glada barn. Men det var en fin kväll. Gillar att vara där ute på landet.
Var och lämnade in bilen på verkstad och handlade lite förut. Vi får väl se vad mer denna dagen bjuder på!

Hej solig söndag!

Alltså vilken fin helg jag har haft då! Fredagen Inleddes med spontan påsklunch. Sen åkte jag och Fina först till Smedby och chillade där i solen ett tag, sen hem till Oxelbergen. Vi hade tänkt göra pizza men vi kände oss båda rätt mätta efter lunchen (som avslutades typ kl 16) så vi köpte jordgubbar och glas ist! Vi hade det jättemysigt och tittade på filmen Sanctum. Den var liksom både bra och jättedålig på samma gång, skådespelarna och manuset var väl inte lysande direkt, men det var ju så himla cooooolt!! Jag vill oxå dyka i sånna grottor!!! Eller, jag vill ju liksom inte dö men i mindre farliga grottor då... Sen kollade vi även på en film som hette blood or chocolate. Den var sjuuukt dålig!
Igår körde jag lillebror till station och sen drog jag till Smedby igen. Alltså huset kommer bli så himla fint! Dom fixar och donar hela dagarna. Vi målade lite lister och klippte träd. Eller, Fina klippte och jag tog emot. Med ögat. Haha! Alltså det gör så fruktansvärt ont att få in ngt i ögat! Vi försökte verkligen få ut det,  jag låg som uppochner på en stol medans Fina försökte hälla vatten i ögat på mig för att få ut vad det nu var som kommit in, en barkbit eller ngt. Det gick iaf inte och det satt kvar där och gjorde asont hela dagen. På kvällen vart det faktiskt bättre helt plötsligt.
Emma och jag körde spontankväll på Bishops Arms först med vin och mys. Mina roomies från Umeå kom även dit, kul! Sen drog vi till Hugos för dans! Det var också kul :)
Nu ligger jag här lite halvt däckad på gräsmattan och solar. Ska samla kraft för att åka och köpa present till lillkusinen som ska firas imorgon. Kan inte fatta att hon bli 11 år... Efter det drar jag hem till Petra. Hon ville se Paranormal activity 2 och vågade bara se den med mig. Söt!
Ska bara vila lite till....
Här målas det!
Här solas det!
Här däckas det...

Snakes

ÅÅÅÅH vad skööönt, nu är jag ledig enda till måndag! Jag ska bara njuta, sova, träffa fina människor och sola!!! GÖÖTT MOS MINA VÄNNER!
Idag på jobbet såg jag en orm käka en enorm padda. Fast jag gick lite för när så orm släppte taget. Nu har jag så jäkla dåligt samvete. Detta betyder att paddad fick ligga där skadad och lida till döds, ormen fick ingen mat och att ett annat djur måste bli mat istället. Typiskt.
Fick tydligen lön igår. YOOOOSH! Vill shoppaloppa!!!!!! Men ska spara det mesta. Jag måste verkligen hitta en bil!!!!
Nu ska jag ta en liten siesta :)

Kärlek!

Medans jag är på jobbet får ni se bilden som var i NT på mina fina gudbarn! <3

20/4

Godmorgon kompisar!
Jag vaknade för några timmar sen vid 9 och tänkte att det var en perfekt tid att gå upp, sträckte på mig och när jag öppnade ögonen igen var klockan 11.15. Typiskt. Så nu är det bara att gå upp och göra sig iordning för att åka till jobbet om en timma typ... Det är alltid jobbigt när jag vaknar såhär kort tid innan jag ska åka för jag vet aldrig om jag ska äta frukost eller lunch. Haha! Om jag äter frukost måste jag ju ta med mat till jobbet, och om jag äter lunch behöver jag bara ta med mackor till kvällen! Problemet är att jag inte alls är sugen på att äta mat nu... Ni ser mitt dilemma! Aja, hoppar väl in i duschen till en början iaf.
Ha en underbar dag allihopa!
Himla härligt utanför fönstret!
Puss!

Born this way...

Neh, skojja bah.
Ser mer ut såhär just nu:
*Note to self- Så fort förkyldning/allergierna har gått över, börja andas genom näsan för att undvika fiskmunnseffekten...
Just nu går 3 låtar på repeat hos mig: Katy B- Katy on a mission, Katy Perry- E.T och Rebecca & Fiona- Bullets   <3

Barfota utan strumpor och skor.

Igår gick jag omkring barfota här ute på tomten. Så härligt att våren äntligen är här på riktigt nu! Har rensat garderoben på alla koftor och stickade tröjor för nu är det dags för tunnare kläder. Har faktiskt shoppat lite fina grejer senaste tiden som passar finfint för säsongen!
Jag har ju inte skrivit på ett tag nu men det är helt enkelt för att jag bara jobbat och jobbat. Visst har jag hunnit med lite annat med, hänga med vänner och familj och shoppat lite.
Gick av imorse så jag var ledig idag, mamma och jag åkte till Fina och hängde där ett tag i deras hus! Satt ute i solen hela tiden. Hoppas man får lite färg nu så man inte behöver blända folk i början av sommaren som det oftast brukar vara för mig!
Vi har även invigt grillen! Älskar grillat!
Bjussar på lite bilder.
Hunden ligger och loppar sig ute hela dagarna. Dags för klippning snart!
Årets första grillning!
Älskar min fina blomring!
Ny klänning från Conscious Collection by H&M. Inte riktigt så varmt ute än så bar den till lite längre jeansshorts.
Kanska ska jag lägga upp lite bilder på fint som jag köpt på sistonde? Eller, det kanske bara är jag som tycker det är kul att kolla på sånt i bloggar, haha!
Puss!

Strike.

OMG vilken bra kväll det blev igår!! Mötte upp Emma hemma hos henne strax innan 19, vi hade bokat bord på Brasseriet Bagarstugan som ligger i Knäppingsborg. Verkligen nice!! Vi satt där och käkade och drack vin i ett par timmar sen vid 22 hade vi bokat bowling :)
Alltså det är verkligen sjukt underskattat att bowla, det är ju skitkul! Vi hade bokat i en timma men när det var slut tog vi en timma till! Det gick skitbra för mig i början, fick liksom strikes och spärr flera gånger och kände mig asnöjd. Sen propsade Emma på en shot, jag tror att det var efter den det började gå lite sämre. Haha! Det slutade iaf med att den lilla sabotören vann. Jag förlorar alltid i bowling. Alltid!
Eftersom att vi redan var på Hugos så bestämde vi oss för att stanna kvar. Det var verkligen lite folk men vi hade iaf skitkul! Träffade även ett par personer som jag inte träffat på jättelänge och som jag saknat!
Efter Hugos gick vi till McDoncen, eller, jag tror faktiskt vi åkte taxi dit. Haha!
Sen åkte jag hem och totaldäckade, var så sjuukt trött och mina ögon kändes som sandpapper eftersom jag haft linserna inne så länge. Jag fick btw värsta rabatten på taxiresan hem. Halvägs hem kom jag på att jag hade en 30kronors rabattkupong hemma och frågade om det var lugnt om jag sprang in och hämtade den när vi kom fram. "äsch, då är det bättre att vi gör såhär, så slipper du springa fram och tillbaks." sa han, och stängde av taxametern. FETT NICE! Det blev tokigt mycket billigare än vad det skulle ha blivit med den där 30kronors kupongen kan man säga! Men han tyckte jag var trevlig och då ska man vara snäll och trevlig tillbaka sa han. Win!
Idag mår jag helt ok, ligger mest och latar mig!
Min fina Emma <3
Röda och svarta ögon, nice.
Gooooooooooooott!!
Haha, kul att hon fick med lite av resultatet, vi är så bra på bowling...
Vår obligatoriska toabild

The force...

Detta är den bästa reklamen just nu!
http://youtu.be/R55e-uHQna0
(måste lära mig hur man gör så de blir en video här ist för bara en länk...)
Såg även att sista delen av Harry Potter äntligen har premier snart, längtar!!!!!!

Behöver ingen hårblås...

Herregud vad det blåser idag. Jag blev peppad att gå ut när det var så soligt och fint så jag slängde på mig joggingskor och allt och gav mig ut med hunden. Men det blev liksom inte så mkt sprunget, man fick typ luta sig framåt och ta i typ som när man går mot en vattenström. Haha,Tova såg sjukt rolig ut!
SÅg btw asmånga tussilagos igår, nice!
Idag har jag suttit och tankat (eeh inte olagligt förstås) hem de senaste Naruto avsnitten som jag missat. JA, jag kollar på anime. Det är coolt. Ska jobba natt så det blir ett litet Narutomarathon om allt är lugnt på jobbet!
Jag skulle vilja gå på Cosplay, för er som inte är nördar är det en slags konvent dit man går utkläd ut sig till en av sina animefavoriter, det vanligaste är att man syr sin dräkt själv men det finns även att köpa. Det är förstås vanligaste i Japan men även stort i Bangkok.
Jag skulle nog gå som Sailor moon, fast det gör väl typ alla.
Alltså, jag har bytt webbläsare till Chrome. DET SUGER RÖÖÖV. Det är inget som funkar och det som funkar går asasegt. Helveteee. Ska byta tillbaka till Firefox. Kan ju knappt inte lägga upp bilder med denna skiten, måste uppdatera typ 70ggr innan det funkar... Dåligt!
Kakashi!
Pikachu. Sjukt lik, haha!
*bilder tagna från google.com

Power Of Reputation



Här kommer det niceiga tipset jag igår tipsade om att jag skulle tipsa om idag. (Eeeheh)

Min coola vän Björn som jag har haft nöjet att känna sen mellanstadiet har startat ett eget klädmärke!! Produkterna består än så länge av snygga och enkla tishor och till sommaren kommer han även att börja med skor! Namnet på märket är Power Of Reputation och som man kan förstå så är det meningen att märket ska sprida sig genom ryktet! Och det är vekligen sjukt smart, för word of mouth är ju en utav de starkaste säljknepen, en åsikt från en vän betyder såklart mer än en reklambild!
Så jag tycker att alla ska surfa in på www.power-of-reputation.com och beställa ngt grymt! Här nedan kan ni se ett par smakprov!

I sommar kommer jag att använda de turkosa skorna flitigt! Och de gula... Och de rosa...




I like it!


PUSS!

20 bast.

I helgen har min kära lillebror varit hemma, han fyllde nämligen 20 (!!!!!) år igår! Jag jobbade tyvärr natt så hann inte hänga med honom sådär jättemycket men han åker inte förens på onsdag så det är bra! Så släkten var här i lördags för att fira honom sen hade han fetingfest för sina vänner här. Huset förvandlades till någon sorts härbärge för fulla Stockholmare så jag fick ta mitt pick och pack och gå och lägga mig hemma hos mamma istället när jag kom hem på söndagmorgonen. Latade mig mest hela dagen sen. Igår var vi hemma hos mamma och käkade och myste lite. Just det, vi var även hos Fina och Krille och hälsade på i nya huset med fika. Det kommer bli så himla fint!

Nu ska jag och Joarkoar gå till mormor och käka innan jag drar till jobbet. Länge sen jag var där nu!
Vill ni veta något jobbigt nu då, jag har ont i haaalseeen. Och huvudet... Känner mig hängig. Bläää jag FÅR inte bli sjuk.

Här är iaf lite bilder:

Sötfarfar och jag


Pappa och Fina <3


Söötaa! Mamma och mormor!


Världens gulligaste nallebjörn!

Hej hallå bloggen.

Jag vet att det har ekat här ett par dagar men jag lovar att blogga imorgon!
Då ska jag dessutom bjuda på ett asnice tips!

Saknar det röda håret lite btw...
Puss!

RSS 2.0