30/9

Idag sov jag till kl15, eller, jag vakna vid 10 somna om, vakna vid 11 mådde asilla somna om och vakna vid 15. Helt sjukt, sen har jag bara kollat på tv typ. Tur att vi var lediga idag och imorgon... Jag fattar inte varför jag får dom här illamåendesattackarna, skitjobbigt... Nu på kvällen har jag, Anna och Johannes H suttit hemma hos honom och planerat lite inför lördagen. Kommer bli skitkul! Nu ska jag gå och lägga mig. Nattinatt.

29/9

Om en månad kommer det att vara officiellt, jag kommer att vara 23 år och det ger mig lite ångest. Alltid kul att fylla år men jag önskar att jag inte behövde bli äldre! Skulle vilja vara 21 hela livet, det var då det var som bäst! Men men, what to do... Var i skolan 9-16 idag, rätt kul dag idag med faktiskt! Kursledaren sköt upp starten på våra grupparbeten så nu är vi lediga fram tills måndag. SWEET!
Jag vet fortfarande inte vad jag ska ha på mig på sittningen på lördag, det är tema cocktail så man vill ju vara lite glassig...
När Joanna kom hem från skolan bjöd hon mig på mat, jättegod kycklingwok. Hade planerat att göra kyckling i cocosmjölk och nudlar egentligen men det här var ju mkt bättre för jag behövde inte göra någonting! Sen har vi tillbringat kvällen framför tvn med Idol och varm choklad med vispad grädde, hej höst liksom! Igår när jag cykla till skolan var det 2°c och is på vattenpölarna så det börjar verkligen bli kallt igen... Känns lite knasigt att det alltid är kallt i Umeå, kanske får  spendera ngn sommar här... Fast å andra sidan kanske inte...
Idag tog jag även tag i alla skor som står i hallen, det måste finnas iaf 10 par converse hos oss... Och med att ta tag i detta menar jag att jag ställde iordning alla skor på skohyllan (vi har faktiskt en sån, en ganska stor till och med), istället för bara mitt på golvet.
Har inte så mycket annat att säga idag.

Här bor det 40 pers... Eller vänta vi var visst bara 4 (eller 5, jag vet inte längre)...


När man går på fest är det viktigt att inte glömma ananasen...


Fredrics supergulliga hund var på besök i skolan (notera även att Fredric är en galen norrlänning som tycker att det är helt OK att gå i kortbyxor när det nästan är vinter, solen sken ju faktiskt) :


Vem har sagt att man inte blir lycklig av shopping?

Inte var det jag iaf... För det blir man! Tog en liten road trip med Tosse Johanna Emelie och Johannes till D&D. Vi tjejer var alla på jakt efter Levis nya Curve ID, Johanna och Emelie hittade ett par skitsnygga som passade dom men jag hade inte samma tur. Men jag hittade ett par andra ist så jag är nöjd ändå, faktiskt jättenöjd! Gjorde även värsta kapet på ett par höstskor som är grymt snygga! Annars har dagen vart helt okej, var i skolan 9-16 och det var en riktigt "kul" och givande skoldag, fortsättning imorgon.
Just det, jag var ju på kören igår. Det var så kul, ska verkligen försöka fortsätta!
Nu ska jag äääta!

Fick typ världens gulligaste mms från mammsen igår på Tova (som egentligen inte får ligga i soffan)


Hej nya byxor och nya skor:



Är även riktigt förtjust i min top med snygg rygg:

Kom och köp...

Har suttit i skolan sen 12 och försökt sälja biljetter till vår sittning på lördag, det går sådär... Hoppas det kommer fler folk imorgon... Har ju länge längtat tillbaka till att sjunga så jag tänkte gå o kolla på universitetskören som ska öva här idag kl 17, kanske kan gå med där? På vägen hem ska jag svänga förbi på posten för att hämta ut ett paket som ligger och väntar på mig!!

Lång dag...

Idag har det vart söndag, jag gillar söndagar. Speciellt söndagar som denna. Gårkvällen blev inte riktigt som jag hade tänkt, det blev en liten utgång på "Krogen krogen". Där vankades det kareoke och dans, riktigt kul kväll! Sov asdåligt för jag vaknade typ sju gånger under natten och trodde att jag hade försovit mig men när klockan ringde klockan 11 var det dags att studsa upp. Käkade lite frulle och hoppade på cykeln för att ta mig till skolan. Där väntade ett glatt gäng på 19 personer och tillsammans tog vi oss ca 6 mil väster om Umeå till Vindeln för den stundande forsränningen. När vi väl hittat dit fick vi våtdräkter, skor, flytvästar och hjälmar och vi traskade ner till älven. Det började riktigt lugnt med ca 30 minuters paddling och vattenkrig båtarna imellan. Vill bara tillägga att vattnet var 10 °c och luften ca 8°c så det var minst sagt friskt... Vi nådde första forsen och vi paddlade som vi aldrig paddlat förr och det var verkligen superkul! Sen kom vi fram till "lägret" där vi fick lite kaffe och en macka. Sen var det bara att ge sig ut igen. Då vi var 11 personer i vår båt men bara 10 kunde ro fick jag "skrikarplatsen", det vill säga platsen i mitten där man inte paddlar utan bara sitter med skräck i ögonen och ser på när de andra kämpar. Jag är inte helt säker på om det kallas för skrikarplatsen för att man ska skrika ut peppande ord till dem som paddlar eller för att man skriver av skräck när man ser vågorna kommer emot en och för att man helt plötsligt kastas ner på golvet för att det inte finns något att hålla sig i förutom sig själv... Jag lyckades iaf kastas ner I båten istället för utanför, som vissa andra!.. Hur som helst var forsränning en riktigt kul grej som jag defenitivt vill göra igen! Vi kom hem vid 18 tiden och anna kom efter ett tag hem hit med lite buffésallad från ICA för ingen av oss orkade göra någon mat. Sen hade vi en mysig kväll, (förutom ett litet öråd med mina kära lägenhetskamrater angående det bombnedslag som på något magiskt vis inträffar här varje dag...) Vi slängde oss till slut i sängen och kollade på "Get him to the Greek" som för övrigt var en vrickad men underhållande film. Nu mina vänner är det dags för mig att nanna kudden. Måste bara läsa lite först! PUSS! ps.bilder från dagens bravader kommer så fort jag har snott korten från Annas kamera ds.

Detta är alltså inte vi men såhär ser det ut iaf:

25/9

Lördagen har vart lugn, vi åkte en sväng till strömpilenoch handlade lite och så... Sen har jag mest tvättat och tittat på Superstars på 3an. Nu har jag gjort mig iordning lite för snart ska jag dra till Anna. Dom har lite korrfest och sen utgång. Jag känner mig dock fortfarande lite krasslig så jag skippar utgången. Men ska vara med en stund innan iaf!

Fredagskväll?

Det är fredagskväll och jag sitter hemma och är trött, och ska inte ut. Det känns lite konstigt! Men ibland måste man väl ta det lugnt också... Johanna och Tosse lagar mat i köket och lyssnade på Pass this on med The Knifes, den är så braaaa, en av mina favoritlåtar! Här kan ni lyssna på den! Tidigare idag var vi på IKSU på Aqua power, en massa tanter och vi stod och svettades i en varm pool och gympade med vikter, inte min grej... Nu ska jag sätta på senaste avsnittet av Fringe och sova sött! Puss!

Tack Comviq...

Vilket otroligt värdskap, vilken service!! Istället för att behöva fortsätta betala på min trasiga telefon i ett år till kan jag få... Ööh, betala av hela summan på en gång... VA??! Kan någon bara säga till mig vad jag ska göra... Jag avlider... Det är en dålig dag idag känner jag. Lägenheten är ett bombnedslag, jag skällde på stackars Johannes för att han inte hade diskat och mina händer och fingrar funkar inte som dom ska... Men det är ju faktiskt fredag, jag o joanna ska ha myskväll framför idol. Skulle vilja gå ut men känner mig inte helt frisk och vägrar bli sjuk! Nu har vi bokat plats och tid för nästa sittning, det blir nästa lördag och det kommer bli asbra med cocktail tema, vad ska jag ha på mig?! Det får bli ett senare problem. Senare ska jag på aqua power (vattengympa) med anna, emelie och johannes. Det ska bli, eh, kul...


I´m such a mess...

Idag orkade jag mig iväg till skolan för att jobba med gruppen lite. Dom jobbade tydligen som djur igår så det var inte så mkt kvar att göra idag, bara korrläsa kvar nu sen kan vi skicka in det. Detta beyder att vi är lediga imorrn, skönt! När jag kom hem förut såg jag att idag visas massor av mina favoritserier i USA, alltså säsongstart så imorgon har jag en del att se på :D Såg precis på en film, alltså har inte bölat så mycket till en film sen jag såg Armageddon för första gången. Det lät typ som en ganska lame film först, den handlar om en man som hittar en hundvalp på tågstationen han åker från och till varje dag, som han sedan börjar ta hand om. !!!!SPOILER ALERT!!!!!!OM DU VILL SE FILMEN, LÄS VIDARE OM NÅGRA RADER!!! Hachiko som hunden heter börjar varje dag att komma och möta sin husse på tågstationen, vid precis rätt tid, oavsett väder. Efter ett par år åker mannen som vanligt till jobbet med tåget och Hachi sitter och väntar på honom kl17.00, men mannen hade fått en hjärtattak på jobbet och kommer aldrig mer tillbaka. Trots det fortsätter Hachi att vänta dag efter dag utanför tågstationen på att husse ska komma tillbaka. Han bor på tågstationen och sitter och väntar i nio år, tills han slutligen dör. Detta är alltså en film om en riktig händelse, det hela utspelade sig på rikigt i Japan och det står nu en staty av Hachi utanför tågstationen där han alltid satt och vänta. PUUUUUH va jobbigt, jag tjuter till och med nu bara när jag skriver om det... Så himla fint.
NU KAN NI BÖRJA LÄSA IGEN :D Okej i övrigt har det vart en rätt händelselös dag... Mår fortarande rätt kasst efter igår... Jag ska proppa i mig lite käk nu och sen dra till Anna för lite Idolmys.

Här sitter han och väntar:

The day from hell...

Vaknade vid 2 tiden i natt av att jag hade världens magknip, lyckades somna om men vaknade igen efter en timma och kände mig helt konstig. Fick efter några sekunder slänga mig upp ur sängen och springa in på badrummet för att spy. Det höll på fram tills kl 14 idag ungefär och jag har bara legat helt död. Vaknade upp vi 17 tiden och kände mig mycket bättre och till min lycka såg jag att en avi från posten hade kommit till mig. Förstod direkt att det var min efterlängtade telefon som äntligen hade kommit (ska tilläggas att den har vart inne på lagning sen i början av juni och flera mindre trevliga disskussioner har ägt rum mellan mig och The phone house). Så jag tänkte att jag skulle pigga upp mig själv lite och cykla och hämta ut den så jag vinglade iväg till posten. När jag kom hem och skulle sätta på mobil hände inget, hm konstigt, kanske har dom inte laddat batteriet, så jag gjorde det. Men ändå hände inget. Letade bland alla papper som var medskickade och hittade ett litet meddeland: Retur utan åtgärd... Ett felaktigt kostnadsförslag skickades förra reparationstillfället. Ej reparabel.  VAD I HELVETE JAG BLIR SÅ JÄVLA FÖRBANNAD! Alltså jag vet inte vad jag ska säga mer, hela den här sommaren har vart ett konstant bråk på grund av den där jävla telefonen. Jag satt mig bara ner och böla, det var det enda jag kunde göra. Nu ska jag iaf försöka lösa det här på något sätt...
Det här har vart den sämsta onsdagen, kanske i hela mitt liv...

Måndag...

Början på en ny vecka, tog mig i spöregnet till Anna för att plugga. Ärligt talat var det mysigare en dag som denna att kolla på true blood så vi var väl kanske inte så värst effektiva. Men imorgon är en annan dag! Skolan kl10 för ett nytt grupparbete. Gud va jag är trött på grupparbeten!!!!! Höjdpunkten idag var att pappa ringde och vi bestämde datum för honom att komma hit och hälsa på, 5e november blir det förmodligen. Ska bli kul! Känns som att det var länge sen vi umgicks nu. Han är världens bästa pappa och väldigt modern ska jag be att få tillägga, han har ju mobil med pekskärm och internett och allt vad det nu var.
Nehe om man skulle läsa igenom det sista inför imorgon då... Sen blir det sängen, läser boken Shogun varje kväll innan jag somnar så varje natt drömmer jag att jag är samuraj, jag är ascool! På söndag blir det forsränning, kul!! Okej godnatt alla fina människor!

Farsan Baloo och jag på midsommar förra året:

4 år av blått...

Jag tycker att det här är lite jobbigt. Istället för att fira och vara glada för att rätt block vann, så är det bara SD alla tänker på. Det är för mig helt oförståligt hur det partiet kunde komma in i rksdagen, men nu är dom det. Men eftersom att alla andra partier har avsagt samarbete med dem så kommer dom endast att höras inne i riksdagskammaren med sina 20 mandat. Och där tar det förhoppningsvis stopp. Det bästa vore ju om vi kunde flörta över MP till Alliansen... Men men, allt det här vet ni ju redan om, ska sluta tjata nu!
Jag vaknade upp med jättejobbig träningsvärk. Där fick jag för att jag ville låtsas vara hurtig... Inlämning av arbetet idag, klart sen flera dagar så det blir in chill dag!

YEEEY!

Nu är det gjort, de 3 kuverten är ilagda och nu är det spännande!!! Jag lyckades att skära mig på läppen när jag skulle slicka igen ena kuvertet, vad betyder det? Någon som försökte säga mig att jag rösta fel?? Men nej, jag är nöjd! HEJA ALLIANSEN! Det sjuka vara att bland alla röstkort fanns en bunt för NATIONALDEMOKRATERNA, jag menar WTF skärpning Sverige...
Idag var jag på IKSU, körde 40 minuter på löpbandet och sen Body balance, SKÖNT! Om man skulle orka gå dit lite oftare kankse...
Valvaka nu!

Han må vara skallig...

Måste posta en video som jag alltid skrattar lika mycket åt, snubblade på den vid föregående val men det håller fortfarande i sig! Kilcka här för att få dig ett gott skratt du med!

September 19 2010

Idag är dagen D, jag bara sitter och väntar på att alla i lägenheten ska vakna till liv så vi kan gå och rösta!! Det känns som att valdeltagandet kommer vara extremt högt denna gång, mycket på grund av SD. Men om ALLA som tänkt att strunta i att rösta eller rösta blankt tar sig i kragen och bara gör det så kommer det nog bli bra! Alla får rösta vad dom vill, fast inte på SD. Då kommer jag personligen åka runt och förhöra personen i fråga och de ska kunna förklara för mig och alla som är intresserade hur allt det helt vansinnigt korkade som SD står för gynnar Sverige.  Okej det kommer inte hända men ni förstår vad jag menar!
Jag lyckades iaf välja kläder igår till slut, blev helt okej. Kalaset var nice och sen drog vi ner på stan för att gå ut. Hade först tänkt att vi skulle gå på ett ställe som heter Scharinska (stavning?) för att några vi känner var redan där, men det var så sjuk lång kö och tidigare erfarenheter från deras kö sa oss att gå vidare. Så vi hamnade på Rex iaf.Träffade ett par klasskompisar där så det var trevligt! Måste dock säga att jag föredrar campusklubbarna mer. Det som iof är bra med stan är att man kan äta på Donken efteråt.
Nehe om man skulle gå och göra sig redo! Idag ska jag ha BLÅ kläder på mig! Puss

Under construction.

Har precis lagt klart ansiktet för kvällen, tack gode gud för att det finns smink! Letade runt lite i necesserer jag inte använder och hittade i en mitt favvo rough och min älskade ögonskugga som jag har letat efter!! Idag har jag på mig ett nytt läppstift jag fick av mamma innan jag åkte, YSL Rouge Voloupte heter det. Det är verkligen skitsnyggt, ger lite bleka persikofärgade läppar utan den där gräsliga idominsalvelooken! Nu är det bara kläderna kvar... Wish me luck!

Det här skapade...


...det här!

I valet och kvalet.

Tack Anna, Emelie, Johannes och Sebbe för en tokskön kväll igår! Åt gott, drack gott och skrattade gott. MEN vad jag saknar min telefon, alla bilder jag tar med denna är crap! SNÄLLA KOM TILLBAKA TILL MIG! Känner på mig att jag kommer få den om ett par dagar, fick ett mail häromdagen om att den var klar så nu väntar jag bara på att den ska skickas.
Ikväll ska vi på kalas hos en klassis, hennes pojkvänn har fyllt år så vi ska fira honom lite. Förhoppningsvis utgång efter det! Vet bara inte vaaad jag ska ha på mig... Varje gång jag ska klä på mig så har jag INGA kläder... Hur är det möjligt? Mina garderober är i stort sätt fulla men jag har inget att ta på mig... I garderoben ligger 16 par jeans(och säkert lika många hemma i huset), varför växlar jag då bara mellan 2-3 st av dem? man kanske skulle lägga fram alla kläder man har och sen typ göra färdiga outfits av dom? Typ veckoplanera lite, nu blir det mest vakna, ligga kvar i sängen, titta på klockan, få asbråttom och slänga på sig det första man ser. Fast orka det förresten... Någon som vill göra det åt mig kanske? Sen undar jag oxå när man ska sluta få finnar? Det är verkligen sjukt hur dålig hy jag har just nu. Grejen är att jag liksom använder bra produkter och allt sånt man ska göra. Men ändå kommer dessa utslag runt käklinjen ständigt. Det som är stört är att det känns liksom inte som vanliga finnar, dom sticker liksom inte ut sådär och ja allt vad som tillkommer med finnar ni vet. Dom kliar ngt otroligt mycket, vaknar på nätterna av att jag ligger och river tills det blöder så det läker ju liksom aldrig... Inte ens Omega3 tabletterna hjälper mot det här pappa... HJÄLP!
Nu ska jag gå o värma en matlåda, orkar inte vara ambitiös i köket idag så det får bli lasagne jag fryste in från förra veckan.

Sebbe bjuder på en dans dom ska utföra på deras slutsittning ikväll:



Kollar roliga grejer på Youtube efter middagen:

Hej fredag!

Äntligen är det helg! Måste säga att vi har jobbat på med våra grupparbeten bra, idag hade Nela bakat en kaka också som vi mumsade i oss som belöning! Ikväll ska jag, Anna, Sebbe, Johannes och Emelie laga Enchiladas (stavning?) och dricka vin så nu har vi precis kommit hem från Strömpilen där vi handlade allt för kvällen! Jag passade även på att springa in på Kicks för att lämna tillbaka den  mascaran jag köpte för ett par dagar sen, var verkligen inte nöjd med den. Om ni är på jakt efter en ny mascara så köp inte Diorshow Iconic... Inte värd 325 kronor iaf.
Jag har funderat lite på en liten grej runt valet på söndag, alltså hur mycket pengar lägger dom egentligen på all reklam som dom delar ut? Dom har ju stått i flera dagar på univerisitetet och delar ut allt vad det nu är. Jag tror att kanske 5 procent av alla papper som delas ut faktiskt sparas, de flesta tar emot det och sedan kastar i närmsta papperskorg... Känns lite överflödigt och onödigt. Inget miljötänk där inte :) Jag gillade iaf valdebatten på tv4 igår, jag vill inte vara en sån där dömande människa men det är något med Lars Ohly som ger mig rysningar. På ett dåligt sätt... Jag respekterar verkligen andras åikter men jag kan för mitt liv inte förstå hur någon kan känna något som helst förtroende för den mannen... Allt han sa under gårdagens debatt gjorde mig bara irriterad... Ska bli sjukt spännande på söndag!
Nej nu ska jag börja förbereda lite inför ikväll!

Lite pluggfika satt fint!

1årsdag...

Nu har det gått ett år och ngr dagar sen jag lämnade mitt fina Dubai... Går inte en dag utan att jag tänker på allt och alla där nere. Har suttit och bläddrat genom en massa kort på datorn och tänkte att jag skulle bjussa på ett par bilder på platser och människor jag saknar!



Jag kommer snart tillbaka!! <3

Milla

Kollar på Resident Evil, om jag fick välja en tjej som jag skulle se ut som istället för mig själv skullle jag lätt ta Milla Jovovich, eller scarlett johansson. Spännande nu!

Osvenskt...

Såg föresten den cesurerade reklamfilmen för SD igår, så självklart gick jag in på youtube för att kolla på den... Alltså det är heeeelt sjuuuukt... Här är en bra länk till en annan reklamfilm!




Regn regn...

Imorse när jag skulle cykla till sjukhuset för mitt återbesök på reumatologen stod jag i hallen och tänkte: Kanske borde man ta gummistövlar idag ändå?... Men nej, så blev det inte för det regnade ju faktiskt inte. En timma senare när jag kom ut från sjukhusentrén möttes jag av SPÖREGN. Det var heeelt sjukt... Så nu sitter jag här i skolan, helt dyngsur och är arg på mig själv som inte tog gummistövlar och regnkläder... menmen, verkar som det kommer att regna ett par dagar framöver nu så får tänka på det imorgon... Grupparbete nu!

Soppa...

Snart dags att hoppa på cykeln och dra till skolan. Gjorde soppa till lunch, det är helt sjukt otroligt att soppa alltid är alldeles för varmt. Först kan man knappt äta den på 15 minuter sen helt plötsligt är den kall. Konstigt det där...Men iaf... Föreläsning idag äntligen! Ska bli kul, börja tröttna på att sitta framför datorn och skriva arbeten!

MEEEEEH...

Det är ju inget Idol i dag... Sjukt besviken, fastar framför en film på 3an ist. Nu ska jag göra iordning lite kvällsmat, mackor med mortadella. Jag har ganska mkt mortadella, köpte det en kväll när vi hade haft nollningsbrännboll, typ 1.8 kilo... Tur att det går att frysa!

Måndag...

Vilken seeeg dag... jag vaknade, fixade det sista på arbetet med gruppen och sen skickade in det. skönt att vara klar. Tror vi får ett nytt imorgon. Fick tillbaka mitt individuella arbete häromdagen, hon tyckte det var toppen så det var ju roligt! Efter Lite plugg tog jag cykeln ner till sjukhuset för att lämna blodprov inför läkarbesöket på onsdag. Dom hade som vanligt svårt att hitta ådern men det gick bra till slut. Tur att man inte är spruträdd iaf! När jag kom hem satte jag mig och läste lite kurslitteratur men huvudvärken som jag har försökt ignorera hela dagen gjorde sig mer och mer påmind... Tog en powernap och när jag vaknade var det ännu värre, hjälp! Hatar att ha huvudvärk, har det väldigt sällan men när det väl kommer är det jobbigt... Har käkat lite piller under dagen men det vill inte släppa, ska fortsätta läsa lite inför morgondagens föreläsning, se på idol sen blir det nog till att krypa ner i sängen... Hoppas hoppas hoppas att värken har släppt tills imorgon, vilket jag är rätt säker på att den har, brukar inte bli så långvarigt!
Dags att attakera böckerna en stund till nu!

Bring it...

Jag säger bara kom an kom an höst, jag har laddat upp min garderob med varma stickade kläder och idag köpte jag gummistövlar! köpte även en ny mascara idag! Behöver/vill ha ett par schysta boots oxå men det får nog bli vid nästa utbetalning...
Nu är det söndag och det här har känts som typ världens längsta helg, var ledig i fredags så det blev som en extra helgdag! Var faktiskt på bio igår, jag och Anna såg Inception. Sjukt snygg (!) och välgjord film, den kommer jag defenitivt att se igen. Imorgon är det inlämning av grupparbetet och vi blev klara i torsdags så det känns ju skönt att vi inte har ngt sista minuten plugg imorgon!
Nu sitter jag och väntar på att min lasagne som jag satte in i ugnen för en stund ska bli klar, är så hungrig! Ska se om det finns ngn skön film och titta på, älskar att se på film! Spec gråa regniga dagar som denna. Kanske blir Phantom of the opera, såg den härom veckan men vill se den idag igen. Grejen är att om jag ser en bra film eller hör en bra låt kan jag titta/lyssna på den hur många gånger som helst utan att bli trött på den. Sen att mina roomies blir trötta på att behöva höra samma låtar om och om igen är ju en annan sak :)
Ska gå och kolla ugnen!

Nollningsvecka slut...

Japp nu är det vardag igen, vi hade en tokigt rolig nollningsvecka, vi faddrar iaf :) Helgen var hel galen och vi var alla väldigt fina i fredags när vi hade "sporty VS dressy" tema. Jag passade på att använda mina nya skor som är typ 15 cm höga, det gick bra tills vi ramla på cykeln på väg till krogen... Men nu är det fit for fight igen!
Slingade håret på min kära lägenhetskamrat (för kommande 2 månader) Joanna förut, det blev lite färg över, så nu sitter jag här med hättan på huvudet och gör samma sak som hon! Idag var jag och shoppade lite faktiskt, hittade lite bra kläder för höst/vinter. Mycket stickat nu, det gillar jag! Sprang in i några kompisar på stan med så det blev en liten fika där också med en massa prat och skratt om veckan som gått.
Nu ska jag gå och se om jag kan skölja ur håret.
Puss!

Snyggingar från fredagen:



Fikavänner (dock inte kort från idag, ingen öl mitt på dagen liksom)


Såhär snygg är man när man slingar håret!

Vilodag...

Idag har vi gett nollningarna ledigt så dom kan samla krafterna inför imorgon. Vilket betyder att även vi faddrar är lediga, så jag har ägnat denna dag till att skriva lite på mitt arbete. Har i ett svagt ögonblick lovat att jag ska följa med til IKSU (gymmet) och köra spinning. Bara att bita ihop och spinna på... Kanske kan bli kul... Sen ikväll ska jag och Joanna laga kebab! Igår lagade hon en galet god indisk gryta!
Vi körde ju lite utgång igårkväll, det var himla kul! Men helgen kommer bli ännu bättre, måste bara klura ut vad jag ska ha till utklädnad imorgon, temat är sporty VS dressy. Måste hitta ngt bra!
Dags o spinna vidare, Puss

Hej Umeå

När jag i fredags lämnade England änlände jag sent på kvällen efter ett försenat flyg till Norrköping. Fick en fin lördag med lite kvalitetstid med lite vänner och familj! Satte mig sedan på tåget som tog mig från Norrköping till Umeå, min plats var dubbelbokad så jag fick flytta till en egen hytt, bjöd in Anna som var på samma tåg och vi hade en mysig resa! Ankom efter ca 13 timmar till Umeå, kom hem till lägenheten. Känns rätt bra att vara här igen ändå! Nu är det mesta uppackat men rummet är rätt rörigt ändå :) Nu är nollingen i full gång och vi har aktiviteter varje kväll, igår spelade vi brännboll och lekte lekar och idag blir det att dra ner på stan för lite utgång! Nya kursen känns rolig men det jobbiga är att vi kommer ha det mesta via Cambro, alltså är kursen på distans och vi måste sitta hemma vid datorn och göra allt. Tror dock att vi ska försöka sitta tillsammans i grupprum ett par stycken så det underlättar lite... Nu ska jag gå och göra mig iordning och sedan cykla till skolan för lite brain storming med Robin och Anna för första uppgiften...
Slänger upp lite bilder från de senaste dagarna! Puss!

RSS 2.0