Helgen

Nu har helgen som vi planerat för så länge passerat. Det vart verkligen världens bästa helg! I fredags åkte jag från Umeå för att möta upp min familj hos lillebror Joar i sthlm. Vi skålade lite och bytte om. Klockan 8 hade vi bokat bord på Grill. Vi kom dit lite sent då vi hade lite svårt att gå åt rätt håll (även fast 3 av sällskapet faktiskt bor i sthlm)... Middagen var iaf supernice, kan verkligen rekomendera stället. Alla blev mätta och belåtna och vi gick vidare. Tanken var att vi skulle hitta ngn klubb eller så som vi alla skulle tycka om men vi slutade på Jossans och Krilles hotel på medborgarplan. Där blev det ganska mkt öl.
På lördagen fick vi enligt mamma sovmorgon :) Vi åt frukost och gav oss sedan ut på jakt efter ett par leggins till mig. När vi hittat vad vi behövde gick vi hem, åt korv och började göra oss iordning. Kl15 möttes vi alla hos Jossan och Krille, mamma fick öppna lite paket och sånt. Vi styrde kosan mot Berns där vi skulle se Oskar Linnros, vi möttes av jordens längsta kö och vi höll på att dö av köld. Turligt nog klarade vi oss alla (förutom mina tår som fortfarande gör ont) genom pärsen och konserten var sjuuuukt braaaa! Efter Berns tog vi oss vidare till Hard Rock Café där vi käkade sjuuuukt mycket mat! När alla höll på att sprängas av mätthet (förutom Joar som käkade upp Oskars mat också) vaggade vi vidare bort till Maxim Teatern där vi gick på Raw Comedy Club. Detta var verkligen sjuuukt kul, där uppträdde komikerna Aron Flam, Kodjo Akolor, Kristoffer Appelquist och Özz Nujen. Det var öven tvinspelning och detta kommer att delas upp och visas i sista avsnittet och ett extra instatt avsnitt. Raw comedy club visas på måndagar klockan 22.30 i kanal5! Vi kollade även in på Oskars skola Berghs, det var nice! När vi kom hem hade Joars katt spytt i sovsäcken som jag tvingade Joars sovsäck. (jag hade snott täcket för jag tål inte sovsäckar) Det var inte så kul.
Söndagen gick ut på en sak, shopping!
Sen var det bara att åka hem, till Umeå... Yäääy...
Tack min finafinafina familj för en sjukt fin helg!

Här kommer lite bilder:



















Hej Stockholm!

Nu har vi precis kommit hem till Joar efter att ha ätit middag på Grill och tagit några öl på Malmen där Jossan och Krille bor. Han säger att vi ska gå o lägga oss nu. Så godnatt.
Han vill att jag ska skriva ngt fint om honom, sååå... Han är snäll!.. JUST DET, han har en katt :S Den heter Mimmi och gillar att tugga på plastpåsar och välta glas. Ganska söt faktiskt.

härrå.

Nu är det snart dags för avfärd. Känns lite pirrigt faktiskt :) Kommer bli en finfin helg! Ikväll har jag bokat bord för oss alla på en restaurang där vi ska bjuda mammsen på middag, imorgon är det ju hon som har planerat. Okej, jag vet vad vi ska göra men det är hemligt för alla andra :) Ska åka om en stund så det är väl bäst att gå och leta fram bilen ur ngn snädriva snart då. Ses i sthlm!

Här är min nya hårddisk och fjärrkontroll :)

Hej snö.

Alltså nu snöar det ganska mkt. Det är mysigt! Problemet är bara att det är så kallt hela tiden så ingen av den snö som kommit kommer att smälta bort förns typ, mars... Stackars Tosse som måste skjutsa mig till flygplatsen idag. Jag är iaf astaggad för helgen!
Drömde så himla jobbiga grejer inatt, jag drömde att jag hade glömt en massa saker, till exempel när jag upptäckte att jag glömt biljett och pass (vilket jag inte ens behöver) så såg jag en bil som skulle med på flyget så jag gömde mig där och försökte smuggla mig själv. Det gick sådär...
Frukke nu då.



Packåsna.

Sådär nu har jag förberett lite kläder för helgen, alltid lättast att packa färdiga "outfits", 2 för fredag (reser i ena dock) 2 för lördag och 1 för söndag då jag åker igen. Grejen är att jag bara vill resa med min lilla rullväska som går som handbagage men jag vet inte hur stränga dom är inrikes med typ necesserer och sånt. Foundation och sånt är ju ändå flytande... Ansiktstvål och sånt räknar jag med att sno av typ mamma.
Supertråkigt att jag inte har ngn kamera, skulle velat fota min fina familj en massa denna helg. Jag får väl ta lite kassa mobilbilder och sen ta ngr av Jossas bilder. Vääääntaaa nu lite, ska jag ta med datorn? Tror inte det kommer bli ngn tid att sitta vid den men utan min dator känner jag mig naken, exposed, rädd. Vi får väl se. Har inte bestämt vilken handväska det blir än så om den får plats så får den komma med. Orkar inte ha en extra väska bara för den.
Mycket att funder på, flyger från Umeå vid 15.30 imorgon så har ju tid imorgon med.
Nu ska jag faktiskt gå och lägga mig. Ska försöka sova någorlunda tidigt idag iaf! Puss

+/-

Usch denna dag började med en shock. Läste på en utav mina au-pairbarns sida att de var tvungna att göra sig av med hunden, senare läste jag på Pappans sida att Yasmine, en utav flickorna var på sjukhuset. Jag ringde Pauline och det visade sig att Lucky hade bitit lilla Yasmine i ansiktet och hon var inne på operation när vi pratade. Kan inte ens föreställa mig hur det kändes, först att ens dotter är skadad och sen att man måste göra sig av med hunden, en familjemedlem. Usch, man önskar bara att det fanns något man kunde göra när något sådant händer... Hon verkar iaf ha klarat av operationen ok och hade en plastikkirurg som utförde den. Förhoppningsvis får hon bara diskreta ärr... Tänker på er hela familjen.

Annars har dagen vart bra. Jag och Tosse åkte till MediaMarkt och jag köpte den externa hårddisken jag så länge behövt. 1 TB borde ju räcka ett tag iaf :) Köpte även en fjärrkontroll till datorn så man kan höja/sänka och styra allt från sängen, typ om man ligger o kollar på film. Skitbra!!!! Köpte oxå en partytopp, inte på MM dock :) Halva pris, de bra skit!
nu ska jag äta pyttipanna.

Rent hus, eller vad man säger.

Nu har vi äntliiigen vart och sett Harry Potter, den var bra! Men inte så bra som jag trodde den skulle vara. Väldigt mycket som var väldigt detaljerat beskrivet i boken var inte ens med eller med fast omgjort i filmen. Sånt gillar jag inte! Men om man inte läst sista boken är den säker helt amaaaziiing.
Nog för att alla Umeåbor ska vara stolta för att bo i Europas kulturstad eller vad det nu heter men att göra om viktiga parkeringar till ljuskonstverk är INTE okej.
Vi kom hem från bion vid 12 och då är väl bästa tiden för att städa kylskåpet eller? Har skjutit på det ett par dagar men nu stank det verkligen så fort man öppnade. Tjuven var nog en halv keldasoppa blandat med typ, hela grönsakslådan. Ny är iaf allt rensat och omorganiserat!
Min lägenhetsroomie Johanna är just nu i sthlm och jobbar för Anna Holtblad och jag har precis kollat in hennes blogg, där fanns i senaste uppdatering massa bilder på en massaaaa underbara kläder!! Jag önskar att jag typ kunde få allt, gratis. Eller typ, få allt gratis OCH få betalt för att ha dom på mig, som reklam. För alla vill ju vara som mig. Eller nja. Anyhoooow. Det jag ville komma fram till var iaf att jag är avis!
Nej nu ska jag nog gå o lägga mig. Hörs imorrn!

Jobba jobba jooobba. Jag hjälte till med att dokumentera och säga EEEUUUUWW med jämna mellanrum. Go team go!






Blekfis.

Hur konstigt är det att man är likblek egentligen? Det är bara snö snö och åter snö. Att klockan nu är 14.45 och det är mörkt ute bidrar troligen också...
Jag fick iaf tag i boken, fel utgåva men det funkar nog ändå. Ska mest ha den som referens. Blev lite lycklig när jag upptäckte att den var ju faktiskt på svenska. Har typ alltid kursliteratur på engelska, för att underlätta tänkte dom då eller?
Det blir förresten Harry Potter ikväll! Känns nice att veta att månadens sista pengar går till ngt så kul!


EKO...

Nu har det vart tyst här lite längre än vad som är ok... Det beror helt enkelt på att jag har haft ett par så jäkla tråkiga dagar. Eller okej, de har inte bara vart tråkiga men har inte haft någon lust att blogga. MEN NU SÅ!
I söndags gjorde jag verkligen ingenting, kollade på Ensam mamma söker på 3an, alltid lika underhållande. I måndags gjorde jag lite ärenden sen kom Anna hem hit för att fortsätta vårt Harry Potter maraton. Det gick betydligt mycket bättre denna gång och vi betade av hela 3 stycken filmer! Ska ringa henne snart och se om hon är redo för bion ikväll, vi skjuter bara upp den hela tiden...
Igår var jag hos tandläkaren igen och dom förklarade att jag hade en förskjutning av käken och att det var någon disk som var utnött så den satt på fel plats. (vilken proffsig förklaring) Detta resulterade i fler undersökningar och avtryck och utgjutningar av tänderna. Ska tillbaka om 2 veckor och då ska de ha kommit fram till en lösning för hur det ska bli bättre. Tydligen så kan en utav åtgärderna vara att man regelbundet går till sjukhuset till deras "käkgym". HAHA, om dom säger att jag ska göra det vet jag inte vad jag tar mig till.
På tal om annat, jag funderar på att göra en "vision-board". Ett plakat typ där man sätter upp bilder på mål och saker man vill uppnå, som inspiration. Känner mig fruktansvärt omottiverad just nu och får typ ångest när jag tänker på plugg... Usch usch. Jag vill bara åka iväg. Jag vill inte plugga, jag vill jobba. Ska börja filura på min vision board iaf. Fan, jag har inget limm. Det är mycket som är jobbigt just nu alltså ;)
Nehe, om man skulle ta och göra lite nytta... Drar till biblioteket och försöker hitta en bok jag behöver för att skriva uppsatsen som ska vara inne 9e dec.

Slänger upp en urgullig bild på Petras nya bebis, det blir en pojke och jag är säker på att han kommer bli lika busig som sina föräldrar! (han vet ju tydligen redan hur man pekar finger)

Hejdå Joanna :(

Nu har jag precis sagt hejdå till gulligaste, yraste och bästaste Joanna. Kommer bli tomt här utan dig. Kom och hälsa på oss snart! PUSS <3




Hakuna matata.

Ligger i sängen och lyssnar på Johannes Disney Awesomes-lista. Igår var vi bjudna hem till Sussie på koreansk middag! Super mysigt, kul att hon hade skruvat bort bordsbenen och staplat bordsskivan på böcker så vi satt på golvet koreastyle :) Bra jobbat med hela middagen Sussie! Sen kom lite folk och vi spelade rappa kalja (stavning?). Joanna den lilla lusen slog mig med 1 endaste poäng... Men jag lät henne ju vinna för att hon ska åka iväg till Indien i flera månader. Eller vänta nu, det är ju inte ett dugg synd om henne, hon borde låtit MIG vinna för att hon lämnar mig här i kylan. Imorgon flyttar hon ifrån mig :(
Vi hamnade iaf på Rex till slut, sjukt lite folk men vi skapade ett litet spontandansgolv där så de var nice!



Snygga ätpinnar!


Tur att flaskan iaf avslöjar att innehållet är "fresh"...





Happy red panda!

Nuuu är jag så nöjd! Jag är typ lite kär i min hårfärg :) Känns lite roligt och bryta av mot allt den vita snön ute med!
Hittade även en finfin klänning inne på KII som jag ska ha i sthlm! Eller, jag kommer kanske ha den imorgon när vi ska hem till Sussie på middag. Man kan ju faktiskt ha ett klädesplagg fler än 1 gång. Hittade egentligen 2 st klänningar som jag ville ha men jag tänkte att om den andra finns kvar typ precis innan jag åker till sthlm så köper jag den med! den jag köpte blev ett riktigt kap för ynka 360kr.
Jahopp vad ska man göra resten av dagen då? Kanske plugga... Eller kolla om nya avsnittet av Naruto har släppts!




Maraton?

Harry Potter-nörden i mig ville gå på bio och se den senaste HP filmen idag men Anna den knasbollen hade inte sett alla tidigare filmer. Dagens mission var alltså ett Harry Potter maraton men Anna orkade visst bara se en endaste liten film, så det blev ju inte så lyckat. Men det får väl bli någon annan dag... Vi såg ju första filmen iaf, alltid något.
Imorgon ska jag till frisören, wuhu!
Nu ska jag gå o lägga mig och läsa. Just nu är det The hitch hikers guide to the galaxy som gäller. Måste säga att jag inte riktigt har kommit in i den än, men det kommer nog! HEJSVEJS.

Dom var så små och söta i första filmen!

wish me luck...

Om några minuter beger jag mig bort till östra paviliongen där det ska skrivas tenta. ÅNGEST.
Måste försöka vara glad ändå...


mööööp

Nu är jag äntligen hemma. Semiraiet gick bra, kändes typ rätt onödigt... Sen var jag ju hos tandläkaren för att kolla upp min käke, det tog över TVÅ TIMMAR! Jag som bara åt en mannafrutti till frukost och tänkte att tandläkarn skulle gå snabbt så hoppade lunchen innan. Nu är jag däremot hungrig som ett djur, sådär hungrig så man inte ens orkar ställa sig o laga mat... Jobbigt... Hos tandläkarn gjorde dom iaf världens undersökning och jag fick gapa och stänga gapa och stänga gapa och stänga typ en miljard gånger... Det var så jääääkla varmt under dom där lamporna med så jag höll på att dö. Eller okej inte dö men det var jobbigt iaf. Mycket som är jobbigt just nu :) Imorgon kommer det jobbigaste av allt, mattetenta. Ska sitta och nöta det sista nu. Bläääää.
Vad blir det för mat? Jag tar ett päron...

Godmorgoon.

Hur kan jag lyckas snooza i över en timma, med larmet på? alltså det hr stått på konstant i 1.5 timmar... Morgonen är inte min bästa tid. Nåja, ska dra till skolan på seminarium nu sen till sjukhuset och kolla upp om det är ngt fel på min käke eller om den helt enkelt ska hoppa ur led titt som tätt... Puss!


Det vill sig liksom inte...

Jag börjar tro att mitt hår saknar röda pigment och det kan liksom inte bli rött bara...Det blir som, brunt, den enda färgen jag absolut inte vill ha!! Nåja, jag kanske ska gå till en frisör. Men det känns ju lite bortkastat om man ska gå dit och det inte heller blir bra... Eller, bra och bra, det är iaf inte ritkigt som jag vill att det ska vara.

Såhär ser det ju ut ofärgat (dock solblekt här)


Efter första färgningen:


Och nu ser det ut såhär, vad tycks?



aritmetik hit och algebra dit...

Jag gillar inte matteplugg. Plus att jag tycker upplägget för vårt seminarium imorgon på ledarskapskursen är lite konstig, distansarna som inte behöver närvara ska skicka in svar på 4 instuderingsfrågor. Vi campuselever ska ha gjort alla 20+ instuderingsfrågor för att kunna diskutera dem, snällt mot oss liksom...

Tur att man har en extraskärm så man kan multitaska fyra prov samtidigt...

finders keepers...

Efter konserten startade en jakt på grejer jag tappat ur mina fickor, återfann endast läppstiftet (mitt elisabeth arden 8-hours så TUR att jag hittade det). Till min hjälp i jakten hade jag bland annat Malin som hittade lite andra grejer än vad vi egentligen letade efter så jag fick dom som tröst ist. Såhär i efterhand skulle jag kanske ha lämnat in dom i typ baren eller ngt ist men... ja...



<3

NIIIICE! Gårkvällen var sjukt bra! Först fick vi  supergod middag som Joanna lagat, senare kom Johannes H, Kalle B, Johannes G och Emma. Vi blev nog lite övertaggade efter ett tag när vi värmde upp med favvoFamiljenlåtarna och helt plötsligt ringde grannarna på dörren och sa att vi störde, dom bodde inte ens i samma hus :S Men kom igen, klockan var 22 en lördagkväll, är det ens okej att säga till då? Jaja, kvällen var iaf superbra och efter att ha stått längst fram ett tag och blivit helt krossad (har blåmärken från staketet) så gick vi lite bakåt och vips kunde man dansa (och andas).
HÄR finns en liten video från igår :)





...

Om man har en tråkig hårfärg får man väl försöka göra en rolig frisyr eller nått då...

Redhead fail...

Ja så värst rött blev det ju inte... Typiskt när man tar mod till sig och ska göra ngt drastiskt så blir det bara blaj...

Redhead in progress...



to be continued....

Komigenkomigen!!

Idag är det lördag, eftersom att det tydligen var fredag igår (även om jag var helt ovetande om detta tills Joanna påminde mig). Ikväll ska vi gå o se FAMILJEN!!! TAGGATAGGATAGGA!!! Det kommer bli grymt! Joanna ska bjussa på käk som jag joanna sussie och mikaela ska mumsa i oss, sen kommer troligen Johannes Hagström och Kalle B en stund innan vi drar med. Anledningen till att jag skriver Johannes Hagström är för att ni inte ska mixa ihop honom och den Johannes som jag bor med, och Kalle B med Kalle T...
Jag vill ha rött hår.



Snyggtsnyggtsnyggtsnyggt!!!

It´s aliiiiiive!

Såg förut idag att min fina blomma hade totalvissnat, eller alltså så den blivit torr men den liksom låg ner över kanten på krukan. Jag vill minnas att jag någon gång har hört att blommor behöver vatten för att leva, så jag tänkte att äsch det kan väl inte skada att pröva. Hällde på typ en halvliter vatten och drog till stan. När jag kom hem var den som ny igen! Börjar nästan misstänka att någon har vart här och bytt ut den.
Jag vaknade upp i morse med något sorts "vill ha"begär så jag var tvungen att åka till stan. Där köpte jag biljett till Familjen som spelar på Corona på lördag! Klicka HÄR för att höra en underbar låt som jag föralltid kommer att förknippa med min första termin i Ume! Jag hittade även 2 snygga tröjor inne på Monki och en pennvässare samt ögonskuggsborste från Make up store. Vilken bra dag va?!

Jag minsan att vattnet uppskattades.


tröja nr1, oversize och det rosa är som nät, asball!


Tröja nr2, samma modell men översidan av ärmarna är voulur (stavning?)


Nya penseln och vässaren.

hobby...

Ofta när jag sitter och läser i tidningar eller vad som helst, någon frågar: vad gör du på fritiden? Eller: Vad har du för hobbys? Då känner jag mig så jäklarns tråååkig, jag blir typ deppad och tänker vad sjutton gör jag för intressant egentligen... Som nu när pappa har vart här till exempel, han tyckte nog inte att jag gjorde så spec intressanta saker, och det förstår jag. Men nu när han har åkt så har jag suttit i flera timmar och hållt på med allt mitt smink, plockat fram en massa, provat olika sminkningar, blivit jätteglad över små grejer jag glömt bort att jag har och gjort en massa livsviktiga beslut. Har bestämt mig för att gå ifrån mitt i.d bare minerals smink ett tag och gå tillbaka till min underbara Lancome foundation, MAC puder och Stila rouge. Så plötsligt kom jag på, det här är min hobby, detta är vad jag kan sitta med i flera timmar och jag älskar det! Nog för att jag inte är allt för seriös när jag ska till skolan eller ut och handla till exempel men det är nog mest för att jag vill sitta så länge när jag väl är igång. Men nu ska det faktiskt bli ändring på det, jag blir ju faktiskt glad av det! (och snygg?) Detta kanske får bli någon sorts sminkblogg istället. Neeeej nu skojar jag, men det kommer säkerligen komma någon bild då och då eller så!
Imorgon ska jag sortera om mina necessärer! Eller kanske gör det nu? Jag kan bara inte riktigt bestämma mig för om jag ska sortera efter typ av produkt eller hur ofta det används eller... Ni förstår mitt dilemma...






10/11

Gårdagen var fin den, pappa gick på långpromenad och jag fick sovmorgon :) Sen kollade vi på The walking dead och sen cruisa runt lite på byn. Pappa tyckte inte att det fanns så mkt att se, jag håller med! På kvällen tog vi oss ner till stan och käkade middag på Angelini. Bra ställe med trevlig personal. MEN, jag höll på att få krupp på en sak, det första jag ser när vi kommer in är: PAPPERSDUKAR. Alltså va fan, dom hade liksom vanliga restaurangtypiska rutiga tygdukar, och sen, över dem, ligger det en kvadratisk pappersduk, alltså den ligger så att man ser den rutiga duken också. HELT ofattbart. Jag var tvungen att fråga servitören och lyckades till och med få ur mig "det är verkligen hemskt". Haha, stackars kille, han sa att han också tyckte det var hemskt men eftersom att de är ett franchiseföretag är dom tvingade att använda vad ledningen bestämmer. Jag var dock mer än välkommen att skicka ett klagobrev angående pappersdukarna til ledningen.
Pappa var och tränade aslänge idag medan jag pluggade. Det var för snöigt för mig att gå till skolan så jag streamade min föreläsning ist.
Här kommer en lista på vad pappa har lagat under dessa dagar:
-Mina bromsar
-Mitt framdäck som hade punka
-Avloppet
-Mat
och säkert en massa andra grejer som jag glömt. Vilken fixarpappa va!
Snart måste vi gå till flygbussen och säga hejdå. Sad Panda...

8/11

Igår tog vi en långpromenad ner till älven och tog en korv på Ica! Vi gjorde falukorv och mjälkmakaroner (ja, mjölkmakaroner) ocg chillade resten av kvällen. Pappa blev dock lite rastlös och tog en till promenad. Imorse vaknade käkade vi frukke vid 9 och gick sen upp till IKSU (gymmet) och tränade ett tag. Jag hade föreläsning vid 13 så efter IKSU följde han med till skolan och vi käkade lite lunch. Pappa var så duktig som hittade hem helt själv och sen ner till stan helt själv också! Efter skolan mötte jag upp pappsen på stan och vi köpte lite grejer till min cykel och gick o fika. Hemma lagade papps min cykel och Joanna lagade mat, asgott! Lite vin slank minsann ner oxå. Imorgon har vi bokat bord på Angelini. Blir nog gott. Nehepp nu ska pappsen gå o lägga sig! Nattinatt!




Så mycket bättre...

...när vi är tillsammans! Nu är helgen snart förbi och den har vart oerhört lugn och stillsam.
Just nu ligger en trött pappa i min säng och tar en tupplur. Nu är han här, min lille pappa! Hämtade honom på flygplatsen vid 11 idag. Vi får väl se vad vi hittar på sen. Tyvärr beslagtog dom elaka vakterna på arlanda senapen som han skulle ha med sig hit. Hela lägenheten är i sorg. Nåja, han hade andra paket med sig också. Min favoritparfym Dielsel Fuel for life, tack fina syskon! En supermysig halsduk, ett läpplans och tidningar,tack fina mamma! Pengar, tack fina farmor och farfar! Och ett linne och en klocka, tack fina veckorevyn!

Karriärsbyte?

Igår satt vi i lung och ro och tittade på idol. Plötsligt, dörrklockan ringer. Utanför står ett par fulla grabbar (jag antar att iaf en utav dom var min granne). Den ena utav dom var alldeles förfärad, en knapp på hans skjorta hade slitits bort och nu var hans kväll förstörd. Snäll granne som man är så gick jag och letade upp nål och tråd och lånade ut det till grabbarna som gick tillbaka till lägenheten mitt emot igen. Efter ca 15 minuter ringer det på dörren igen. Där stod grabbarna igen, denna gång med fina gåvor som tack för att jag lånat ut nål och tråd. De förklarade att om de hade haft ngt vitt vin skulle de ha gett mig det, men nu fick de ta va de hade. Alltså falukorv och en flaska Schweppes (stavning). Efter en stunds övertalan tog jag emot gåvorna och satte mig för att titta på idol igen. Ytterligare 15 minuter passera och dörrklockan ringde igen. Denna gång såg grabbarna lite skamsna och uppgivna ut, och visade hur de hade försökt sy dit knappen men mislyckats (rätt så brutalt). "asså ja ber shå hemsht mycke om urshäkt men du får 200 shpänn om du kan laga min skjorta" Inte ska du ge mig några pengar sa jag men erbjöd mig att sy dit knappen och komma över med skjortan när jag var färdig. När knappen var fastsydd gick jag dit med den och det såg ut som att snubben skulle falla i gråt, så lycklig var han. Jag hade verkligen räddat hans kväll. Jag gick tillbaka hem och det dröjde kanske 5 minuter så hörde jag ngt falla genom postinkastet o dörren och dörrklockan ringde återigen. Utanför dörren fanns ingen men vid mina fötter låg ett litet kuvert med texten " till tjejen som räddade min kväll! TACK!", i kuvertet låg 200 kr. SOFT! tänkte jag! Efter ca 45 minuter ringde det på dörren igen, där stod ngr andra grabbar från festen mittemot. "Ursäkta så hemskt mkt men skulle vi kunna få köpa tillbaka den där Schweppesen (stavning)?!" Jag gick glatt och hämtade flaskan (ska kanske tilläggas att jag avskyr den drickan ändå) och sa återien att jag verkligen inte ville ha ngr pengar för den. Grabbarna insisterade och nästan kastade en hundralapp på mig.
Helt okej kväll, sitta hemma och mysa och tjäna 300 spänn liksom. Har nästan väntat på ljudet från dörrklockan idag, kanske har dom insett att 300 spänn och en falukorv är lite mastigt för att få en knapp ditsydd...

Freeedag

Har lämnat in arbetet. Nu åker vi o köper kina(mat). cashew chicken, i´ve missed you! <3 Idol ikväll, åååh vilken bra dag!

4/11

Idag gjorde jag klart finslipet på hemtentan så den borde vara helt klar för inlämning imorgon nu. Måste läsa igenom det en gång till kanske bara.
Det var så sjukt, inatt drömde jag att jag åt potatismos och vaknade assugen på det. Sen när jag var hemma hos Anna o plugga så skulle vi äta, gissa vad hon hade lagat igår, renskav och potatismoooos! GÖTT MOS. Man borde äta det oftare alltså!
Nu ska jag kolla på The walking dead. En ny serie som tydligen ska vara amazing! Känner på mig att det inte är en serie man kolla på när man ska sova... Betyg kommer!
Var även i skolan idag på matte, jag dööör, den enda saken jag verkligen kan säga att jag hatar är matte. Ja, och kanske typ barn som svälter och kanske krig och typ när man sitter på toa och upptäcker att toapappret är slut. Men ändå!
Förresten, är det någon som vet när det är farsdag?
Kolla in trailern för The walking dead HÄÄÄR.

Snipp snapp snut...

nu får arbetet banne mig vara slut. Känner mig ganska så nöjd faktiskt. Anna och jag ska dra till skolan imorgon och läsa igenom varandras arbeten, finns säkert en del att slipa på ändå. Man blir lite ordblind när man sitter och läser igenom sitt eget om och om igen. Nu ska jag gå o lägga mig. Hejpååå.

...

Tog precis en paus i skrivandet och åt lite av min födelsedagstårta. Den var nästan en vecka gammal men wtf. Känns sådär nu i efterhand måste jag säga...

Skrivkramp...

Hej hallå jag sitter här vid min dator och har precis ätit frukost. Knäckebröd och tee mmm va gott.
Jag sitter och suktar efter chokladen och nougaten jag fick av några fina tjejer för min födelsedag! Fick ju vin oxå men jag är inte så jättesugen på det just nu :) Men jag har bestämt att jag inte ska öppna ngt av det förens till helgen. Pappsen gillar ju choklad så han får väl vara med på ett hörn! Fick även en gullig diskhandduk som mikaela hade tryckt en text på! Hon är pysslig hon, var ju förresten på stickningskväll hos henne igår med! Vi fick massa gott fika och så virkade jag ett litet armband, mest för att inte känna mig som en snyltare som bara kommer för fikat :) Sånt där handarbete är inte min starkaste sida, jag älskar att pyssla med penna och papper, tex göra julkort och så, men när man ska sy o sånt så brukar det sluta mindre bra.
Haha, jag såg just en rolig sak, på baksidan av chokladförpackningen står det "store in a cool and dry place/ förvaras torrt och salt" LOL ska man lägga en massa salt på den eller, typ som förr i tiden när det inte fanns kylskap?! Rooooligt, älskar när jag hittar felstavningar!
Jahopp, om man skulle fortsätta skriva nu då... Kanske kan hitta lite felstavningar där också. Fast jag tvivlar på det, min språk vara mycket bra.



ojrå blev visst bakochfram.

2/11

ÅÅÅhåhåhåå vad jag är duuktig. Sitter i skolan i biblioteket (hej bibbakickers)  och skriver på mitt arbete... Ikväll ska jag till Mikaela på stickkväll, tydligen så behöver man inte sticka om man inte vill, tur!

1/11

Ny vecka, nya tag. har vart sjukt trött idag, måndagssyndrom tror jag. Men jag har ändå lyckats få ner en hel del på hemtentan... Imorgon blir det nog att sitta på skolan och skriva, skönt att kunna studsa ideér med ngn oxå. I förmiddags skjutsa vi Emelie till flygplatsen, hon ska till Leeds i 6 veckor med skolan. Kommer bli tomt i lgh utan henne. Saaad.  Här kommer en gullig psycho kitty video, klicka hääääär då!

RSS 2.0